Skip to main content

Hotel Park, Bled

Nyrenoverat och fräscht hotell som fått en elegant design inspirerad av vatten och skog. Storslaget läge direkt vid den vackra sjön Bled omgärdad av skogsklädda berg. När man trätt in genom hotellentrén möts man av den stilrena lobbyn vars centralpunkt är brunnen med källvatten nedanför en tjusig lamparmatur som hänger likt vattendroppar från skyn vid regn. Förutom att dricka brunn finns det i restaurangen även en vinbar där man kan prova slovenska viner. Missa inte heller att provsmaka det läckra lokala bakverket som serverats på hotellet i mer än 60 år. Framförallt är detta platsen för avkoppling och njutning så passa på att besöka den läckra inomhuspoolen på översta våningen med fantastisk panoramautsikt över sjön eller skäm bort dig i hotellets spa-avdelning. Du kan också slå dig ner på hotellets terrass och njuta av utsikten eller ta en stilla promenad längs med sjön på den populära strandpromenaden direkt vid hotellet. Komfortabla, mindre till medelstora rum i en modern, avskalad och ljust skandinavisk stil där rummen som vetter mot staden till viss del inspirerats av skogen medan rummen mot sjön till viss del inspirerats av vatten.

Hotellet: Restaurang med vinbar, café med uteservering sommartid, lobbylounge med brunn samt wellnessavdelning (mot avgift) med inomhuspool, minigym, bastu, ångbastu, takterrass och möjlighet till massagebehandlingar.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget i hjärtat av den lilla idyllen Bled precis invid sjön och den fantastiskt vackra strandpromenaden.
Antal rum: 218
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön, värdebox, kaffe-/tebricka och balkong. Rummen vetter mot staden.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Cesta svobode 15, SI-4260 BLED
Telefon: +386-4-579 18 00

Sista minuten
31/10Berlinfrån 4 695:-
13/11Julmarknad på Huseby Brukfrån 795:-
25/11Julmarknad i Bremenfrån 3 595:-
25/11Julmarknad i Hamelnfrån 3 695:-
25/11Julmarknad i Hamburgfrån 3 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö