Skip to main content

Hotel Novotel, Sevilla

Modernt och komfortabelt stadshotell med en ljus och inbjudande atmosfär. Vid ankomst möts man av en stor glaséntre som välkomnar dig in till den moderna lobbyn och receptionen en trappa upp. På hotellet finner du en luftig och rymlig restaurang med tillhörande bar som är inredd i skandinavisk stil med högt i tak och ljusa träslag. Här finns även en populär takterrass som bjuder på en fantastisk panoramautsikt över staden, där du sommartid kan koppla av i någon av solstolarna eller ta ett svalkande dopp i den långsmala poolen. Centralt beläget, bredvid fotbollsklubben FC:s Sevillas stadion och ett köpcentrum, ca 20 minuters promenad till den mäktiga katedralen och kungliga slottet i stadens hjärta. Bekväma och mellanstora rum i en modern och avskalad stil.

Hotellet: Restaurang, bar, lobby med businesscenter samt takterrass med liten utomhuspool (öppen i högsäsong).
Våningar: 9
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget vid stadion Ramón Sánchez-Pizjuán och köpcentrat Nervión Plaza med många restauranger och barer i närheten. Ca 2 km till katedralen, slottet Real Alcázar och de charmiga Santa Cruz-kvarteren. Ca 200 meter till tunnelbanehållplatsen Nervión som gör det enkelt och lätt att upptäcka den vackra staden.
Antal rum: 171
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe-/tebricka och luftkonditionering (i högsäsong). Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Avenida Eduardo Dato 71, ES-41005 SEVILLA
Telefon: +34-95-455 82 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö