Skip to main content

Hotel Lis, Asti

Hotellet: Detta familjeägda hotell ligger perfekt beläget centralt i lilla staden Asti i Piemonte. Trots sitt centrala läge finns här en liten trädgård att kunna koppla av i. Det finna ett litet café för enklare rätter och bakverk samt en bar. I loungen finns möjlighet till avkoppling, varför inte tillsammans med ett glas gott Barolovin och en god bok? Det centrala läget lockar verkligen till promenader i den historiska staden bland de historiska byggnaderna i gamla stan. Asti är också platsen för den kända vinfestivalen och den traditionella hästkapplöpningen, med medeltida anor, Palio di Asti som väcker heta känslor i staden varje år med besökare från hela världen.
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget i staden Asti med endast fem minuters promenad till såväl gamla stan som järnvägsstationen och många andra landmärken.
Antal rum: 46
Rummen: De luftkonditionerade rummen är smakfullt inredda i elegant stil. Rummen har satellit-TV, telefon, minibar, te- och kaffekokare samt toalett med dusch, WC, hårfön och toalettartiklar. Gratis Wi-Fi.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Viale Fratelli Rosselli 10, 14100, Asti, Italy
Telefon: +39 011 1962 0711

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö