Skip to main content

Hotel Lido, Limone sul Garda

Charmigt litet familjeägt retrohotell magnifikt beläget direkt vid stranden med en förtjusande utsikt över Gardasjön. På detta välskötta hotell med sin soliga gul- och orangea färgskala och träpaneler får man känslan av att färdas tillbaka till 60-talet. Hotellet är byggt i motellstil med en huvudbyggnad med reception och restaurang samt en tvåvånings loftgångsbyggnad där rummen är belägna. Det må vara slitet och till åren kommet men det har en genuin italiensk flair och en trivsam, avkopplande semesteratmosfär. Hotellet har en frodig och prunkande trädgård där du kan koppla av i en solstol under ett skuggande träd, njuta av en drink på terrassen eller ta ett svalkande dopp i poolen. Ta bara ett par trappsteg ner från den välskötta trädgården och du är direkt på stranden där du kan njuta av sol och bad i sjön. Bekväma och funktionellt inredda, äldre rum i olika kategorier med varierande faciliteter och storlek, från mindre till rymliga, som har en uppskattad balkong och utsikt över trädgården eller sjön.

Hotellet: Restaurang, lobbylounge och sommarterrass samt välskött terrasserad trädgård ut mot sjön med utomhuspool (öppen under säsong), solstolar och bordtennisbord. Tillgång till strand (småsten). Wi-Fi i lobbyn.
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Förstklassigt läge direkt vid stranden och granne med en windsurfingskola i pittoreska Limone sul Garda på Gardasjöns västra strand. Knappt 10 minuters promenad till hamnen och centrala Limone med mysiga gränder, barer och restauranger. En kuperad region och paradis för vandrare och mountainbikers med sitt nät av vandringsleder och stigar som korsar området.
Antal rum: 26
Rummen: Dusch, wc, TV, telefon, hårfön, minibar, värdebox samt balkong/terrass.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Via IV Novembre 36, IT-25010 LIMONE SUL GARDA
Telefon: +39-0365-95 45 74

Avgångar, priser och övrig information

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
8/10ArlandaVandringsresa Gardasjön från ArlandaMer än 811 895:-Boka
8/10KastrupVandringsresa Gardasjön från KastrupMer än 812 195:-Boka
8/10LandvetterVandringsresa Gardasjön från LandvetterMer än 811 995:-Boka
Sista minuten
21/5Alsace med Colmar, Hotel Primo Colmar Centrefrån 5 795:-
22/5Pragfrån 3 895:-
22/5Berlinfrån 4 795:-
26/5Bohuslän Weekendfrån 4 395:-
26/5Göta Kanal & Östergötland Weekendfrån 4 695:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö