Skip to main content

Hotel Il Piccolo Castello, Monteriggioni

Romantiskt och charmigt hotell med avkopplande atmosfär, omgivet av Chiantis böljande landskap i hjärtat av Toscana.

Hotellet: Genuint och trevligt hotell, byggt i nyklassisk Sienastil med flera sammanlänkade byggnader som omgärdar den grönskande italienska trädgården och utomhuspoolen (öppen under högsäsong). På hotellet finns den vackert inredda restaurangen La Ducareccia med kristallkronor i taket. Här finns även en poolbar och loungebar som är den perfekta platsen att avnjuta ett glas chiantivin. På hotellet finns också en wellnessavdelning med minigym, jacuzzi, bastu och ångbastu samt möjlighet till spabehandlingar (mot avgift).
Våningar: 1
Hiss: Nej
Läge: Vackert beläget, vid landsvägen, omgivet av grönska och det böljande toskanska landskapet. Ca 2 km från den historiska och ringmuromgärdade byn Monteriggioni.
Antal rum: 50
Rummen: Romantiskt inredda rum vars stil inspirerats av originalteckningar från 1800-talsarkitekten Agostino Fantastici och vars färger är typiska för området kring Siena. I rummen finns möbler i nyklassisk stil och handmålade dekorationer, men de är modernt utrustade med dusch/bad, wc, TV, internetanslutning, minibar, värdebox och luftkonditionering. I flera av rummen finns sovloft med extrabäddar.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Strada Provinciale Colligiana 8, IT-53035 MONTERIGGIONI
Telefon: +39-0577-30 73 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö