Skip to main content

Hotel Holiday Inn Express South, Natchez

Bekvämt övernattningshotell i klassisk stil. Hotellet har en modernare exteriör med en maffig portik framför entrén och en trivsam interiör med brunbeige färgskala. Här finns en lobbylounge med öppen spis och bekväma sittgrupper, en trevlig liten frukostmatsal samt en terrass med utomhuspool. Beläget vid infarten till Natchez, mitt emot turistbyrån och med promenadavstånd till Mississippifloden och den lilla historiska stadens centrala delar. Komfortabla och rymliga rum som är praktiskt inredda för en skön natts sömn.

Hotellet: Frukostmatsal, lobbylounge, kiosk, businesscenter, minigym, terrass och utomhuspool (öppen under säsong ca juni-augusti) med solstolar.
Våningar: 4
Hiss: Ja
Läge: Beläget mitt emot turistbyrån vid väg 425 i närheten av den utmärkande konsolbron över Mississippifloden som förbinder den lilla orten Natchez i Mississippi med orten Vidalia i Lousiana. Ca 20 minuters promenad till centrum.
Antal rum: 81
Rummen: Dusch/bad, wc, hårfön, TV, telefon, Wi-Fi, strykbräda och luftkonditionering samt litet pentry med kylskåp, mikrovågsugn och kaffe-/tebricka. Rum med så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: 639 S Canal Street, US-39120 NATCHEZ
Telefon: +1-601-442 44 62

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö