Skip to main content

Hotel Fabricia, Portoferraio - Elba

Avkopplande och trevligt semesterhotell omgivet av en stor trädgård och underbart läge direkt vid Medelhavet med utsikt över bukten med sin livliga båttrafik. Hotellet, i 70-tals stil vars exteriör påminner om en toskansk villa, erbjuder mycket av det du kan önska dig av en rofylld semester. Här kan du läsa en bok under ett parasoll i trädgården, ta ett svalkande dopp i utomhuspoolen eller promenera längs med havet. Lugnt och avskilt beläget med oliv- och vinodlingar som närmaste granne. Här finns en restaurang med stora fönster som vetter ut mot trädgården och vid vackert väder kan man avnjuta sin frukost på terrassen. Mindre till medelstora och funktionella äldre rum med varierande standard och visst renoveringsbehov som är belägna antingen i huvudbyggnaden eller i en separat länga i trädgården.

Hotellet: Restaurang, bar, lounge, terrass, stor trädgård, utomhuspool med solstolar och parasoll (öppen under högsäsong), tennisbanor, volleybollplan, jacuzzi med havsvatten och liten sandstrand med brygga. Cyklar finns för uthyrning.
Våningar: 3
Hiss: Nej
Läge: Vackert beläget omgivet en stor trädgård med gräsmatta och träd som sträcker sig ner mot havet. Ca 1,5 km från hamnen i den lilla byn Magazzini och ca 8 km sydöst om hamnstaden Portoferraio på den vackra ön Elba.
Antal rum: 85
Rummen: Dusch/bad, wc och Wi-Fi. Flertalet rum har även liten balkong eller terrass. Vissa rum har snedtak.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Loc. Magazzini, IT-57037 PORTOFERRAIO - Elba
Telefon: +39-0565-93 31 81

Sista minuten
4/10Spansk vinresa från Arlandafrån 9 695:-
4/10Spansk vinresa från Kastrupfrån 9 495:-
6/10Berlin Weekendfrån 3 595:-
6/10Stettin Weekend Radisson Blu Hotel Szczecinfrån 3 595:-
6/10Rom från Arlandafrån 8 095:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö