Skip to main content

Hotel Element, Kuala Lumpur

I hjärtat av Kuala Lumpur ligger detta fantastiska hotell i en 275 meter hög och utmärkande skyskrapa designat av Foster+Partners som är belägen i närheten av stadens mest kända landmärke Petronas Twin Tower. Läget gör att man bekvämt kan ta sig till alla sevärdheter som staden har att erbjuda och önskar man lite shopping återfinns de stora shoppingområdena på bekvämt avstånd. Hotellet har en sval, trendig och elegant stil och är stolt bärare av miljöcertifieringen (GBI). Här finns en modern restaurang och bar i skandinavisk inspirerad stil på 40:e våningen med en imponerande 360 graders vy över Kuala Lumpurs skyline. Efter en dag i den pulserande världsstaden skänker ett dopp i den läckra poolen med utsikt skön avkoppling. Bekväma, medelstora till stora rum i en modernt avskalad stil som erbjuds i flera olika kategorier med mycket varierande standard och utseende.

Hotellet: Restaurang med bar och lounge samt inomhuspool och minigym.
Våningar: 14 (hela byggnaden har 60 våningar, hotellet befinner sig på våningsplan 36-50)
Hiss: Ja
Läge: Mycket centralt läge i skyskrapan Ilham Tower, ca 750 meter från Petronas Twin Tower med shoppingcentrat Suria KLCC och ca 2,5 km till shopping- och underhållningsdistriktet Bukit Bingtang. Med tågen (LRT) är det lätt att ta sig runt och upptäcka staden, stationen Ampang Park är belägen intill hotellet.
Antal rum: 252
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, värdebox, kaffe-/tebricka, strykbräda och luftkonditionering. Vissa rum har även pentry.
Övrigt: I byggnaden finns cyklar för uthyrning (populärt cykelområde kring hotellet). Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Ilham Tower, 8 Jalan Binjai, MY-50450 KUALA LUMPUR
Telefon: +60-3-27 71 33 88

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö