Skip to main content

Hotel Don Curro, Málaga

Uppskattat stadshotell i klassisk stil med fantastiskt centralt läge. I restaurangen serveras frukostbuffén med bland annat hembakat bröd och kakor och här finns även en liten loungedel med öppen spis. Ett ovanligt inslag är bingohallen på entréplan. Hotellet har ett ypperligt centralt läge i hjärtat av Málaga endast ett stenkast från den mäktiga katedralen och med promenadavstånd till Picassomuseet och hamnen. Välskötta, bekväma och individuellt inredda rum i flera olika kategorier med varierande storlek och standard.

Hotellet: Restaurang, bar, lounge samt bingohall.
Våningar: 9
Hiss: Ja
Läge: Perfekt beläget i Gamla stan endast ca 150 meter från katedralen med shopping, barer och restauranger runt husknuten. Nära hamnen, ca 10 minuters promenad till stranden och ca 500 meter till Picassomuseet. På grund av det centrala läget kan det vara svårt för bussen att köra ända fram till hotellentrén och en promenad på ca 200 meter kan därför bli aktuell. Livlig stadsmiljö och något lyhört.
Antal rum: 118
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Calle Sancha de Lara 9, ES-29015 MÁLAGA
Telefon: +34-952-22 72 00

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö