Skip to main content

Hotel Dom Fernando, Évora

Bekvämt mellanklasshotell med semesterkaraktär. Hotellet är byggt kring en trevlig innergård med gräsmatta och utomhuspool som sommartid lockar med svalkande dopp och avkoppling i en solstol med en drink från den trevliga utomhusbaren. Här finns även en restaurang, ett café samt en bekväm lounge med öppen spis och biljardbord. Bra läge strax utanför den historiska stadsmuren med promenadavstånd till sevärdheterna i Gamla stan. Enkla men funktionella medelstora till stora rum med mörka trämöbler, ljusa väggar och en spartansk inredning. Rummen vetter antingen mot innergården och poolen eller ut mot gatan.

Hotellet: Restaurang, café, lobbylounge samt utomhuspool med barnpool (öppen under säsong) omgärdad av solstolar och parasoll samt utomhusbar (under säsong).
Våningar: 3
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget mitt emot den ståtliga Sao Bras-kyrkan och en marknadsplats och i närheten av stadsmuren som omgärdar Évoras historiska stadskärna. Ca 10-15 minuters promenad från katedralen, universitetet och de romerska lämningarna i stadens hjärta. Lokal genomfartstrafik som kan uppfattas som störande.
Antal rum: 104
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi och luftkonditionering. Grand-lit bäddar, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Av. Dr. Francisco Barahona 2, PT-7005150 ÉVORA
Telefon: +351-266-73 79 90