Skip to main content

Hotel Costa degli Ulivi, Fumane

Hotellet:
Denna klassisk vackra vin- och olivoljegård i natursten och trä med historiska anor ligger inbäddad i det underbara vinlandskapet Valpolicella. Utsikten från hotellet över vindlande vinrankor och olivlundar med insprängda historiska gårdar i ett böljande landskap är hänförande. Här finns egen vin- och olivoljeproduktion med dagliga visningar av produktionen och provsmakningar. Närheten till både Verona och Gardasjön ger en extra värdefull dimension till detta boende. Hotellets restaurang är erkänd som väldigt bra och hit kommer gärna den lokala befolkningen för att njuta av den goda närproducerade maten här lagas. Faciliteterna är goda med säsongsöppen utomhuspool med utsikt över landskapet och poolbar. Här kan man slå sig till ro i biblioteket eller vara mer aktiv med bordtennis och tennis eller varför inte en vandring längs vandringslederna i Valpolicella.
Våningar: 2
Hiss: Ja
Läge: Inbäddad i hjärtat av vindistriktet Valpolicella bland de böljande kullarna. Avstånd till Verona 15 km och Gardasjön 25 km.  
Antal rum: 19
Rummen: De luftkonditionerade individuellt inredda rummen är möblerade i harmoni med vingårdens historia. Det finns satellit-TV, telefon, kylskåp samt separat toalett med dusch, WC och hårfön. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Via Costa 5, Fumane di Valpolicella, 37022, Fumane, Italien
Telefon: +39 045 6838088

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö