Skip to main content

Hotel Citrus, Hikkaduwa

Strandnära semesterhotell med trevlig pool i trädgården och underbart läge direkt vid Indiska Oceanen där du kan njuta av vajande palmer och vågornas brus.

Hotellet: Bekvämt mellanklass hotell, byggt 1983 och renoverat senast 2011, med en rustikt inredd restaurang med terrass som vetter ut mot trädgården med vajande palmer och utomhuspoolen. Här finns även en bar med uteservering som har utsikt över havet där det ibland är karaoke och musikunderhållning. Värdebox finns att låna i receptionen.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Fantastiskt läge direkt vid havet, längs med landsvägen med många strandetablissemang, barer och uteserveringar, ca 2 km söder om Hikkaduwa. Stranden nedanför hotellet har klippor, stenar och höga vågor men inom promenadavstånd finns sandstrand och olika vattensporter. Livlig genomfartstrafik.
Antal rum: 97
Rummen: Funktionella och något spartanskt inredda mindre till medelstora rum med visst renoveringsbehov som har ljusa väggar och mörka trämöbler och som finns i flera kategorier med varierande storlek och standard. De är utrustade med dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi (mot avgift) och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rummen vetter antingen mot gatan eller poolen och vissa är belägna i källarplan.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Galle Road 400, LK-80240 HIKKADUWA
Telefon: +94-915-560 00 15

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
29/1ArlandaSri Lanka från ArlandaMer än 820 980:-Boka
29/1KastrupSri Lanka från KastrupMer än 820 980:-Boka
29/1GardermoenSri Lanka från Gardermoen620 980:-Boka
Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö