Skip to main content

Hotel Bristol, Riva del Garda

Trevligt 3-stjärnigt hotell med goda gästrecensioner och avkopplande semesterkaraktär. Hotellet har en liten trädgård med träd och palmer som omger en uppskattade utomhuspoolen där du kan ta ett svalkande dopp eller koppla av i en solstol. Här finns även en spartanskt inredd restaurang med terrass och vid poolbaren kan man beställa färgglada drinkar. Hotellet är beläget strax norr om Riva del Gardas stadskärna och för den som inte vill promenera finns här både cyklar att låna och en busshållplats alldeles i närheten. Komfortabla mindre till medelstora rum som är välskötta men något till åren komna.

Hotellet: Restaurang, bar, lobby och sommarterrass samt liten trädgård med utomhuspool och poolbar (öppen under säsong) som är omgärdad av solstolar och parasoller. Cyklar finns för uthyrning.
Våningar: 4
Hiss: Ja
Läge: Beläget i ett bostadsområde längs med större gata ca 1,5 km norr om centrum. I hotellets närhet finns bl a några restauranger, glassbar, apotek och flera livsmedelsaffärer. Det tar ca 20 minuter att promenera till den charmiga stadskärnan och sjön. Busshållplats ca 50 meter från hotellentrén. Lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 52
Rummen: Dusch/bad, wc, TV och luftkonditionering (under säsong). Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Enkelrummen är små.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Viale Trento 71, IT-38066 RIVA DEL GARDA
Telefon: +39-0464-52 10 00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
1/7BussRiva del Garda – Jubileumsavgång, Hotel BristolMer än 89 495:-Boka
15/7BussRiva del Garda Hotel BristolMer än 88 495:-Boka
12/8BussRiva del Garda Hotel BristolMer än 88 495:-Boka
2/9BussRiva del Garda Hotel BristolMer än 88 295:-Boka
16/9BussRiva del Garda – Jubileumsavgång, Hotel BristolMer än 89 495:-Boka
23/9BussRiva del Garda Hotel BristolMer än 88 495:-Boka