Skip to main content

Hotel Berlin

Stort och välkänt hotell som täcker nästan ett helt kvarter i centrala Berlin, mittemellan Potsdamer Platz och Kurfürstendamm.

Hotellet: Stort och komfortabelt hotellkomplex bestående av fyra kringbyggda huskroppar med en stor, delvis bebyggd innergård. Rummen är belägna i de omgärdande byggnaderna medan hotellets stora reception och lobby samt restaurang, bar och sommarterrass finns i mitten av komplexet. Hotellet har även en frukostmatsal, minigym och bastu. Dryck, snacks och dylikt finns att köpa i receptionen.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Utmärkt centralt läge vid den lilla parken Lützowplatz och Landwehrkanalen, endast ca 600 meter från den svenska ambassaden. Ca 15 minuters promenad till välkända Kurfürstendamm och Zoo Berlin. Stadsmiljö med genomfartstrafik. Busshållplats finns alldeles i närheten, ca 900 meter till tunnelbanestationen Wittenbergplatz (vid det kända varuhuset KaDeWe) eller Nollendorfplatz.
Antal rum: 701
Rummen: Rum i 6 olika kategorier med varierande storlek, standard, design och inredning. Bekväma och välutrustade, medelstora till stora rum i en behaglig färgskala med dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, kylskåp, värdebox, kaffe-/tebricka och luftkonditionering (under högsäsong). Queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Lützowplatz 17, DE-10785 BERLIN
Telefon: +49-30-260 50

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö