Skip to main content

Hotel Badehof, Bad Salzschlirf

Anrikt och slottsliknande kurhotell med hög komfort där man känner historiens vingslag och dit våra gäster gärna återvänder. Det nyrenoverade hotellet är inhyst i en ståtlig byggnad i jugendstil från förra sekelskiftet med praktfulla salar och trivsam atmosfär. Hit kommer besökare för att ta det lugnt och njuta av den vackra miljön och grönskande omgivningarna samt inte minst för att skämma bort sig själv i hotellets stora spa med omfattande faciliteter. Renoverade och bekväma rum i en modernt avskalad stil med mycket varierande storlek och utformning.

Hotellet: Två restauranger, vin- och tapasbar, lounge, terrass och trädgård samt en 500 kvm stor wellnessavdelning (mot avgift) med inomhuspool, bastuland (minimiålder 16 år), relaxavdelning med öppen spis och ett stort utbud av olika spa- och massagebehandlingar samt en 300 kvm stor fitnessavdelning (mot avgift).
Våningar: 4
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget vid parken i den lilla kurorten Bad Salzschlirf från 1838 nära floden Altefeld, konsertsalen och turistbyrån. Ca 17 km nordväst om Fulda i Hessen i mellersta Tyskland.
Antal rum: 91
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och värdebox. Så kallade queenzisebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: Lindenstrasse 2, DE-36364 BAD SALZSCHLIRF
Tel.nr: +49-6648-62 83 90

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö