Skip to main content

Hotel Auberge Champenoise, Moussy

Familjärt, äldre och ombonat litet hotell med karaktär som drivs i tredje generationen av Katrine och Benjamin Arthozoul. Hotellet består av ett par intilliggande byggnader och är personligt inrett med ett sammelsurium av olika stilar som ger ett lite gammalmodigt intryck. Här finns en rustik restaurang med vinterträdgård och bar samt en lobbylounge med museimontrar där de visar upp gamla redskap som en gång använts vid champagnetillverkningen. Beläget i den lilla byn Moussy omgivet av Champangedistriktets vinodlingar på den franska landsbygden. Individuellt och enkelt inredda, äldre rum med varierande storlek och standard.

Hotellet: Restaurang med två matsalar varav den ena med vinterträdgård, flera grupprum, bar, lobbylounge och terrass. Värdeskåp finns att låna i receptionen. Receptionen är ej bemannad nattetid.
Våningar: 3
Hiss: Nej
Läge: Lantligt beläget i den lilla byn Moussy med ca 800 invånare, endast ca 5 km utanför pittoreska Épernay som är hem för flera av världens mest kända champagnehus.
Antal rum: 55
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi och hårfön. Majoriteten av rummen är belägna i huvudbyggnaden, varav de flesta finns på 2:a våningen, några på 3:dje våningen och ett fåtal i annexet. Rummen vetter antingen mot gatan, trädgården/parkeringen eller bakgården. Ungefär hälften av rummen är små med ett inbyggt mycket litet badrum medan resterande är medelstora med normalstort badrum.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Rue des Prieurés 68, FR-51530 MOUSSY
Telefon: +33-3-26 54 03 48

Sista minuten
27/9Kroatien Runt med Dubrovnikfrån 15 995:-
3/10Italien Runt med Caprifrån 14 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö