Skip to main content

Hotel Astoria / Hotel Bristol, Opatija

Två stiliga och likvärdiga hotell med god komfort tillhörande den lilla hotellkedjan OHM Group. Vid ankomst till Opatija kommer Scandoramaguiden meddela vilket av de båda systerhotellen som gruppen kommer att bli placerad på.

Hotel Astoria, Opatija
Elegant och trivsamt hotell med vacker exteriör och modern interiör. Här finns en stilfullt inredd restaurang samt en trendig lobbylounge där du kan avnjuta en cocktail från glasbaren, koppla av på terrassen eller varför inte prova på och röka vattenpipa. Beläget ett stenkast från havet och den populära strandpromenaden Lungomare i Opatijas södra delar. Individuellt och modernt inredda, mindre till medelstora rum, med god komfort.

Hotellet: Restaurang, bar, lounge och terrass. Möjlighet att besöka wellnessavdelningen på systerhotellet Bristol. 
Våningar: 8
Hiss: Ja
Läge: Beläget ett stenkast från strandpromenaden med trevliga barer och caféer i ett område med många hotell och vackra patriciervillkor i Opatijas södra delar. Ca 1 km från centrum och ca 5 minuters promenad till närmaste badplats. Kuperat.
Antal rum: 50
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon och Wi-Fi. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Övrigt: Cyklar finns för uthyrning.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Ulica Marsala Tita 714, HR-51410 OPATIJA
Telefon: +385-51-70 63 50

 

Hotel Bristol, Opatija
Trevligt hotell inhyst i en vackert dekorerad patriciervilla byggd 1906 med en interiör i klassisk stil. Passa på och slå dig ner i hotellets trevliga café där du kan avnjuta kaffe och hembakta kakor antingen inomhus eller ute på terrassen. Hotellet har även en elegant matsal med högt i tak, stuckatur och kristallkronor. Skäm bort dig med en skönhetsbehandling i hotellets lilla wellnessavdelning. Utmärkt centralt beläget i hjärtat av Opatija, nära parken och småbåtshamnen. Bekväma mellanstora rum i klassisk stil. Rummen vetter antingen mot den lugnare baksidan eller gatan.

Hotellet: Matsal, café och lobbybar med underhållning vissa kvällar, sommarterrass och liten wellnessavdelning med jacuzzi, bastu och möjlighet till skönhetsbehandlingar (mot avgift).
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Perfekt läge i hjärtat av Opatija mitt emot Angiolinaparken med restauranger, caféer och barer inom promenadavstånd. Ca 5 minuters promenad till hamnen och ca 600 meter till närmaste badplats. Lokal genomfartstrafik. Något kuperat.
Antal rum: 78
Rummen: Dusch/bad, wc, Tv, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox och luftkonditionering.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Ulica Marsala Tita 108, HR-51410 OPATIJA
Telefon: +385-51-70 63 00

Sista minuten
27/9Kroatien Runt med Dubrovnikfrån 15 995:-
3/10Italien Runt med Caprifrån 14 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö