Skip to main content

Holland - Blomsterkarnevalen med HD-passet & Stjärnklubben

BUSSRESA - Holland - Weekend - 4 dagar

Holland - Blomsterkarnevalen
- Blomstrande helgupplevelser

Möt våren under en weekend på vår populära bussresa till Holland. Njut av det förtrollande blomsterparadiset Keukenhof och känn pulsen i trendiga Amsterdam! Upplev den årliga blomsterkarnevalen på dess 40 km långa väg genom tulpanernas land. På ­HD-passets och Stjärnklubbens avresa den 23-26 april stannar vi under utflykten till Keukenhof vid vägen för att beundra den vackra paraden. Vagnarna är pyntade med blommor som tulpaner, amaryllis och hyacinter i en mängd olika färgkombinationer! Bloemencorso och Keukenhof ingår i resans pris det ­aktuella datumet.

Dagsprogram

Dag 1, torsdag: Möt våren

Helsingborg - Nunspeet: I Helsingborg påbörjar vi vår resa till Holland. Efter upphämtning även i Lund och Malmö reser vi genom Danmark mot färjan mellan Rödby-Puttgarden för att sedan fortsätta ­genom Tyskland. Framåt kvällen öppnar sig det ­holländska landskapet och efter en stund är vi framme vid trevliga NH Hotel Veluwe Sparrenhorst, beläget i Nunspeet, ca 73 mil. Här äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2-3, fredag - lördag: Färgstarka kontraster

Holland: Under två ­dagar har du nu möjlighet att ­upptäcka Hollands höjdpunkter! Här finns vackra byggnader, mysiga kaféer och världs­berömda traditioner som träsko- och osttillverkning. På den holländska landsbygden kan du njuta av ett grönskande vackert landskap med betande kor och vackra ­väderkvarnar. Genom vårt utflyktsprogram får du möjlighet att besöka genuina Amsterdam som är berömd för sina vackra kanaler och charmiga stadslandskap. Missa inte heller chansen att uppleva blomsterparadiset Keukenhof med de berömda tulpanerna!

Dag 4, söndag: Hemåt med Hollandsminnen

Nunspeet - Helsingborg: Efter en tidig frukost beger vi oss åter norrut. Vi färdas genom Tyskland och framåt eftermiddagen når vi färjan i Puttgarden som tar oss till Rödby. Vi fortsätter genom Danmark och beräknas vara framme i Malmö vid 20-tiden, ca 73 mil. Efter avstigning i Malmö fortsätter bussen till Lund och Helsingborg.

 

Utflykter

Kanalernas Amsterdam

Charmiga Amsterdam bjuder på ett fascinerande och unikt stadslandskap. Bästa sättet att uppleva staden är från vattnet och vi stiger ombord på en traditionell kanalbåt och njuter av alla vackra kanalhus. Din guide tar sedan med dig på en liten promenad innan det blir egen tid i underbara Amsterdam. Kanske vill du shoppa på de berömda De Negen Straatjes, de nio gatorna, eller på något av de stora varuhusen. Kanske lockar ett besök på något av stadens alla museer eller en holländsk öl på en mysig servering vid kanalen. Amsterdam har något för alla!
Ingår i resans pris

Blomsterparadiset Keukenhof med Bloemencorso

I dag ska vi njuta av prakten och ­mångfalden i blomsterparadiset Keukenhof, beläget söder om Amsterdam. I parken, som är 32 ­hektar, finns det minst sju miljoner lökar av alla de slag och färger, planterade för att de ska blomma så tidigt som möjligt. Vi bjuds på en färgglad upplevelse.
Ingår i resans pris

Information

Allt detta ingår

  • Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 3 frukostar (dag 2 - 4)
  • 3 middagar (dag 1 - 3)
  • Utflykt: Keukenhof med blomsterkarnevalen Bloemencorso
  • Utflykt: Kanalernas Amsterdam - stadsrundtur med kanaltur


Bra att veta

Resan startar på vid Knutpuntken i Helsingborg med påstigning även i Lund vid Godsmagasinet, Malmö Öresundsterminalen samt Malmö Hyllie.

Enkelrumstillägg 1 195:-

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:

Euro (EUR)

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö