Skip to main content

Holland

BUSSRESA - Holland - 5 dagar

Holland - Färgsprakande vårkänslor

Den genuina landsbygden bjuder på natursköna scenerier bland pittoreska väderkvarnar och en sällan skådad blomsterprakt. Ost och vin avnjuts på Amsterdams kanaler och vi upplever en blomstrande eufori i Keukenhof. Följ med på en upplevelserik bussresa till vackra Holland!
 

10 gäster ger medelbetyg 4,2 av 5

★ ★ ★ ★


Instagram  Se alla bilder från resan på vår instagram - Klicka här »
 


Snabba fakta!
  • Möt våren i blomstrande Holland!
  • Vi bor på fyrstjärniga NH Hotel Veluwe Sparrenhorst med halvpension.
  • Blomsterparken Keukenhof – en fantastisk upplevelse!

Dagsprogram

Dag 1, söndag: Färgstarka Holland

Malmö - Nunspeet: På Öresundsterminalen börjar vår resa till ­Holland. Vi färdas genom Danmark och vidare med färjan Rödby-Puttgarden. På kvällen kommer vi fram till fyrstjärniga NH Hotel Veluwe Sparrenhorst, omgivet av grönska, i utkanten av byn Nunspeet där middagen står framdukad, ca 72 mil.

Dag 2-4, måndag - onsdag: Tulpanernas förlovade land

Holland: ­Underbara Holland väntar på oss för att få visa upp all sin blomsterprakt. Blommorna spelar en stor roll och ett besök i den fantastiska blomsterparken Keukenhof finns naturligtvis med i vårt program. Vi möts av ett hav av färger och här finns också utställningar med bland annat orkidéer, rosor och liljor. Kort sagt en fröjd för ögat! Holland bjuder på mycket mer än blommor och det får vi möjlighet att upptäcka under vår resa. Genom vårt utflyktsprogram får du ­möj­lighet att njuta av storstaden ­Amsterdam med de charmiga kvarteren som ger en mysig småstadskänsla. ­Amsterdam är kontrasternas stad och lockar allt från ­konstälskare till livsnjutare och shoppingsugna! Vi färdas genom det säregna­ landskapet och njuter av vackra båtturer på de många kanalerna i Amsterdam. Vi tittar också på typiska konsthantverk från ­Holland ­såsom träsko- och osttillverkning.

Dag 5, torsdag: Med blomsterlökar i bagaget

Nunspeet - Malmö: Efter innehållsrika dagar är det dags att åka hemåt. Guiden berättar om platser vi passerar och på eftermiddagen väntar färjan mellan Puttgarden-Rödby. Vi fortsätter genom Danmark och Öresundsbron och kommer åter till Malmö vid 20-tiden, ca 72 mil. Uppfyllda av härliga resminnen säger vi adjö till nyfunna vänner.

Utflykter


UTFLYKTSPAKET
Pris 1 645:-
(ordinarie pris 1 830:-)

Upplev mer! Beställ utflyktspaketet före din resa. Förutom rabatt får du poäng i Poängjakten.

Holland i närbild

Vi inleder vår resa med ett besök på en traditionell bondgård där vi får veta hur de tillverkar gårdens speciella ost, samt hur en holländsk träskotillverkare arbetar. Vi fortsätter sedan till den pittoreska fiskebyn Volendam där vi bland annat besöker hembygdsmuseet.
Pris ca 355:-

Amsterdam by night

När skymningen faller beger vi oss till fantastiska Amsterdam där vi njuter av en festlig båttur med ost och vin ombord. I denna genuina 1600-talsstad bjuds det på upplysta broar, glittrande vatten och stämningsfulla upplevelser.
Pris ca 495:-

Blomsterparadiset Keukenhof

I dag ska vi njuta av prakten och ­mångfalden i blomsterparadiset Keukenhof, beläget söder om Amsterdam. I parken, som är 32 ­hektar, finns det minst sju miljoner lökar av alla de slag och färger, planterade för att de ska blomma så tidigt som möjligt. Vi bjuds på en färgglad upplevelse.
Pris ca 495:-

Upplev kanalernas stad

Vi åker på en heldagstur till Amsterdam, kanalernas stad. Här väntar många spännande upplevelser! Vi njuter av en vacker båttur under några av stadens 600 broar och får höra om dess intressanta historia. Det ges även tid att ströva på egen hand längs Amsterdams gator. Kanske lockar shoppingen i den trendiga stadsdelen De 9 Straatjes eller vill du insupa atmosfären på något mysigt kafé? En fantastisk utflykt du inte vill missa!
Pris ca 485:-

Resenärsbetyg

Betyg och recensioner

10 personer ger den här resan medelbetyget 4,2 av 5

★ ★ ★ ★

av

★ ★ ★ ★

Hollandskryssning var lyx med utmärkt mat.

av

★ ★ ★ ★ ★

Mycket bra

av

★ ★ ★

Resan var trevlig men hotellet låg rent för avsides med långa resor in till Amsterdam

av

★ ★ ★ ★

Fick uppleva tulpaner i Amsterdam med min fru och i Oxie sitter jag nu...

av

★ ★ ★ ★ ★

Bra reseledare.Mycket bra resmål ,bra hotell.

av

★ ★ ★ ★

En intressant men intensiv resa. Stort plus för tipptopp på både reseledare och chaufför.

av

★ ★ ★ ★ ★

Gillade särskilt alla middagar på hotellet. Det var helt fantastisk mat varje kväll.

av

★ ★ ★ ★ ★

-

av

★ ★ ★ ★

En fantastiskt fin resa till Holland. Särskilt vill jag berömma den duktiga reseledaren som med stort tålamod och ett glatt humör guidade oss med sin fina kunskap. Hotellet i Nunspeet var över förväntan, framför allt läget och den väldigt goda maten.

av

★ ★ ★

Plus = Fantastisk bra reseledning.
STORT Minus=Hotellets matmenymörkning i förväg eller reseledarens ovilja att informera? Fanns aldrig alternativ för oss som hade behövt alternativ. Varför?? Fick lägga oss hungriga.

 

Klicka här för att lämna omdöme på din resa »

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
19/4NH Hotel Veluwe Sparrenhorst, NunspeetMer än 84 895:-Boka
26/4NH Hotel Veluwe Sparrenhorst, NunspeetMer än 84 995:-Boka
3/5Villa Vennendal Landgoedhotel, NunspeetMer än 84 495:-Boka

Information

Allt detta ingår

  • Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
  • 4 övernattningar i dubbelrum
  • 4 frukostar (dag 2 - 5)
  • 4 middagar (dag 1 - 4)


Bra att veta

Resan startar på Öresundsterminalen i Malmö. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Enkelrumstillägg från 1 395:-

Avresa 3/5 bor vi på Villa Vennendal Landgoedhotel i Nunspeet dag 1-5.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Hotell

Destinationshotell


Destinationshotell

NH Hotel Veluwe Sparrenhorst, Nunspeet
NH Hotel Veluwe Sparrenhorst, Nunspeet
Modernt och komfortabelt hotell med trivsam atmosfär och bra gästrecensioner. Hotellet har stora gemensamma utrymmen med en elegant frukostmatsal, en restaurang med panoramafönster och utsikt över trä...

Destinationshotell

Villa Vennendal Landgoedhotel, Nunspeet
Villa Vennendal Landgoedhotel, Nunspeet
Populärt och omtyckt fyrstjärnigt hotell, charmigt beläget i ett vackert grönområde nära Nunspeets centrum. Hotellet: Familjärt och välkomnande hotell med pianobar, restaurang, sällskapsrum, bibliotek...
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö