Skip to main content

Holland

BUSSRESA - Holland - 5 dagar

Holland - Färgsprakande vårkänslor

Den genuina landsbygden bjuder på natursköna scenerier bland pittoreska väderkvarnar och en sällan skådad blomsterprakt. Ost och vin avnjuts på Amsterdams kanaler och vi upplever en blomstrande eufori i Keukenhof. Följ med på en upplevelserik bussresa till vackra Holland!
 

26 gäster ger medelbetyg 4,6 av 5

★ ★ ★ ★ ★


Instagram  Se alla bilder från resan på vår instagram - Klicka här »
 


Snabba fakta!
  • Möt våren i blomstrande Holland!
  • Vi bor på fyrstjärniga NH Hotel Veluwe Sparrenhorst med halvpension.
  • Blomsterparken Keukenhof – en fantastisk upplevelse!

Dagsprogram

Dag 1, söndag: Färgstarka Holland

Malmö - Nunspeet: På Öresundsterminalen börjar vår resa till ­Holland. Vi färdas genom Danmark och vidare med färjan Rödby-Puttgarden. På kvällen kommer vi fram till fyrstjärniga NH Hotel Veluwe Sparrenhorst, omgivet av grönska, i utkanten av byn Nunspeet där middagen står framdukad, ca 72 mil.

Dag 2-4, måndag - onsdag: Tulpanernas förlovade land

Holland: ­Underbara Holland väntar på oss för att få visa upp all sin blomsterprakt. Blommorna spelar en stor roll och ett besök i den fantastiska blomsterparken Keukenhof finns naturligtvis med i vårt program. Vi möts av ett hav av färger och här finns också utställningar med bland annat orkidéer, rosor och liljor. Kort sagt en fröjd för ögat! Holland bjuder på mycket mer än blommor och det får vi möjlighet att upptäcka under vår resa. Genom vårt utflyktsprogram får du ­möj­lighet att njuta av storstaden ­Amsterdam med de charmiga kvarteren som ger en mysig småstadskänsla. ­Amsterdam är kontrasternas stad och lockar allt från ­konstälskare till livsnjutare och shoppingsugna! Vi färdas genom det säregna­ landskapet och njuter av vackra båtturer på de många kanalerna i Amsterdam. Vi tittar också på typiska konsthantverk från ­Holland ­såsom träsko- och osttillverkning.

Dag 5, torsdag: Med blomsterlökar i bagaget

Nunspeet - Malmö: Efter innehållsrika dagar är det dags att åka hemåt. Guiden berättar om platser vi passerar och på eftermiddagen väntar färjan mellan Puttgarden-Rödby. Vi fortsätter genom Danmark och Öresundsbron och kommer åter till Malmö vid 20-tiden, ca 72 mil. Uppfyllda av härliga resminnen säger vi adjö till nyfunna vänner.

Utflykter


UTFLYKTSPAKET
Pris 1 645:-
(ordinarie pris 1 830:-)

Upplev mer! Beställ utflyktspaketet före din resa. Förutom rabatt får du poäng i Poängjakten.

Holland i närbild

Vi inleder vår resa med ett besök på en traditionell bondgård där vi får veta hur de tillverkar gårdens speciella ost, samt hur en holländsk träskotillverkare arbetar. Vi fortsätter sedan till den pittoreska fiskebyn Volendam där vi bland annat besöker hembygdsmuseet.
Pris ca 355:-

Amsterdam by night

När skymningen faller beger vi oss till fantastiska Amsterdam där vi njuter av en festlig båttur med ost och vin ombord. I denna genuina 1600-talsstad bjuds det på upplysta broar, glittrande vatten och stämningsfulla upplevelser.
Pris ca 495:-

Blomsterparadiset Keukenhof

I dag ska vi njuta av prakten och ­mångfalden i blomsterparadiset Keukenhof, beläget söder om Amsterdam. I parken, som är 32 ­hektar, finns det minst sju miljoner lökar av alla de slag och färger, planterade för att de ska blomma så tidigt som möjligt. Vi bjuds på en färgglad upplevelse.
Pris ca 495:-

Upplev kanalernas stad

Vi åker på en heldagstur till Amsterdam, kanalernas stad. Här väntar många spännande upplevelser! Vi njuter av en vacker båttur under några av stadens 600 broar och får höra om dess intressanta historia. Det ges även tid att ströva på egen hand längs Amsterdams gator. Kanske lockar shoppingen i den trendiga stadsdelen De 9 Straatjes eller vill du insupa atmosfären på något mysigt kafé? En fantastisk utflykt du inte vill missa!
Pris ca 485:-

Resenärsbetyg

Betyg och recensioner

26 personer ger den här resan medelbetyget 4,6 av 5

★ ★ ★ ★ ★

av

★ ★ ★ ★ ★

-

av

★ ★ ★ ★

-

av

★ ★ ★ ★ ★

Mycket bra

av

★ ★ ★

Resan var trevlig men hotellet låg rent för avsides med långa resor in till Amsterdam

av

★ ★ ★ ★

Fick uppleva tulpaner i Amsterdam med min fru och i Oxie sitter jag nu...

av

★ ★ ★ ★ ★

Bra reseledare.Mycket bra resmål ,bra hotell.

av

★ ★ ★ ★

Toppenbra hotell med fantastisk mat, dock långt att åka till alla utflykter.

av

★ ★ ★ ★

En intressant men intensiv resa. Stort plus för tipptopp på både reseledare och chaufför.

av

★ ★ ★ ★ ★

Gillade särskilt alla middagar på hotellet. Det var helt fantastisk mat varje kväll.

av

★ ★ ★ ★ ★

-

av

★ ★ ★ ★

En fantastiskt fin resa till Holland. Särskilt vill jag berömma den duktiga reseledaren som med stort tålamod och ett glatt humör guidade oss med sin fina kunskap. Hotellet i Nunspeet var över förväntan, framför allt läget och den väldigt goda maten.

av

★ ★ ★

Plus = Fantastisk bra reseledning. STORT Minus=Hotellets matmenymörkning i förväg eller reseledarens ovilja att informera? Fanns aldrig alternativ för oss som hade behövt alternativ. Varför?? Fick lägga oss hungriga.

av

★ ★ ★ ★ ★

En resa som gav upplevelser utöver det vi förväntade. En mix av väder, upplevelser, utflykter boende och guide som var fantasikt. Hotellet var en pärla . Läget, maten och personalen var 5 stjärnigt. Guide och utflykter kan man bara rekommendera.

av

★ ★ ★ ★ ★

Upplevelse rik resa,påläst guide. t.o.m. vädergudarna var på vår sida.

av

★ ★ ★ ★ ★

Firade min mans 80årsdag med en flodkryssning, en fantastisk upplevelse utöver det vanliga. God mat, mycket trevlig personal, fantastisk guide och dessutom underbart väder.

av

★ ★ ★ ★ ★

Bra guider och guidningar och utflykter, trevliga busschaufförer, bra bussar och hotell, och trevliga medresenärer.

av

★ ★ ★ ★

Buss mellan resmålet och boendet var för långt T.o.re. ca 15 mil per dag lite mycke buss .Hotellet och maten var jättefint varje dag

av

★ ★ ★ ★ ★

Första gången med bussresa för mig. Mycket positivt att allt var arrangerat.

av

★ ★ ★ ★ ★

En underbar resa som jag kan rekommendera. underbar guide och en härlig bussresa med en duktig chaufför.

av

★ ★ ★ ★ ★

Jättefin resa trevlig reseledare som berättade mycket under vägeen.Chauffören tog oss säkert till vårt mål, fint modernt hotell. Trevliga utflykter. När middagarna är i resans pris så är det förståligt att det inte blir alacarträtter men fullt ätbar.

av

★ ★ ★ ★ ★

Föraren Jörgen var den mest serviceinriktade person jag träffat, rese ledaren Gabrielle var enormt kunnig. Hotellet vi bodde på var perfekt så 5 stjärnor av 5 möjliga lätt.

av

★ ★ ★ ★ ★

-

av

★ ★ ★ ★ ★

Alltid lika trevligt att resa med er bra guide ,trevligt fint hotell lite kort i Amsterdam tyvärr men annars som alltid kanonbra resa min favorit är med IVO mannen legenden Italien runt med Capri tack för mig Gott Nytt År Mvh Peter

av

★ ★ ★ ★ ★

I maj tog vi en 5 dagars bussresa till Holland med Er, fantastisk trevligt med duktig guidening och trygg och säker chaufför. Som alltid när vi åker med Er var vi mycket nöjda

av

★ ★ ★ ★ ★

Som alltid med era resor,fina bussar bra service bara följa med och njuta av livet.Kommentarer av guiden under färden lärorikt kan verkligen rekommenderas mvh Peter

av

★ ★ ★ ★ ★

-

 

Klicka här för att lämna omdöme på din resa »

 

Information

Allt detta ingår

  • Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
  • 4 övernattningar i dubbelrum
  • 4 frukostar (dag 2 - 5)
  • 4 middagar (dag 1 - 4)


Bra att veta

Resan startar på Öresundsterminalen i Malmö. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Enkelrumstillägg från 1 395:-

Avresa 3/5 bor vi på Villa Vennendal Landgoedhotel i Nunspeet dag 1-5.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Sista minuten
26/9St Petersburgfrån 6 995:-
26/9Baltikum Runtfrån 7 295:-
26/9Paris, Hotel Victoriafrån 7 295:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö