Skip to main content

Holiday Inn Express Hotel Sadovaya, St. Petersburg

Uppskattat hotell med goda gästrecensioner som är inhyst i en historisk byggnad som inuti är totalrenoverad i en modern stil. Den vackra, gula tvåvåningsbyggnaden uppfördes på 1700-talet till stadens köpmän som hade sina butiker under valven i arkaden på bottenvåningen samt kontor och lager på de övre planen. Hela komplexet är byggt som en rektangel kring en trevlig stenlagd innergård där hotellet, som öppnade 2018, omfattar byggnadens västra del. Här finns en frukostmatsal i modern stil med en nedtonad färgskala i grått och blått samt en trevlig lobbylounge med färgglada och bekväma soffor och fåtöljer där du kan slå dig ned med en kopp kaffe eller en drink från baren. Centralt beläget vid Pikalovbron där de två kanalerna Griboyedova och Krykova möts. Till alla balettälskares förtjusning är hotellet beläget i närheten av den berömda Mariinskijteatern och inom promenadavstånd finns tunnelbanestationen Sadovaya som gör det lätt att upptäcka den spännande staden. Komfortabla mindre till medelstora rum i en modernt avskalad stil som finns i flera kategorier med varierande standard. Rummen vetter antingen mot innergården, bakgatan eller ut mot gatan och den vackra St Nicholas Navalkyrkan.

Hotellet: Liten frukostmatsal, lobbybar och lounge med businesscorner samt bankomat.
Våningar: 3
Hiss: Ja
Läge: Bra centralt läge bredvid två av St Petersburg många kanaler. Ca 10 minuters promenad till Mariinskijteatern och ca 20 minuters promenad till den mäktiga Isakskatedralen. Ca 3 km från världsberömda Eremitaget i St Petersburgs historiska hjärta. Buss- och spårvagnshållplats i närheten och ca 15 minuters promenad till metrostationen Sadovaya/Sennya/Spasskaya. Lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 244
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, kylskåp, värdebox, kaffe/tebricka och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rummen på 3:e våningen har snedtak och fönster som sitter högt upp och vissa har endast takfönster.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSSS
Adress: Sadovaya Street 62, RU-190068 ST. PETERSBURG
Telefon: +7-812-449 62 52

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö