Holiday Inn Express Hotel City Centre, Aberdeen

Modernt och komfortabelt hotell med goda gästrecensioner. Hotellets allmänna utrymmen har nyligen blivit renoverade i en väldesignad och trendig stil med en luftig och ljus planlösning. Här finns bland annat ett café som erbjuder allt från kaffe till smörgåsar och kakor. Utmärkt centralt beläget ett stenkast från huvudgatan Union Street med mängder av bra shopping, restauranger, barer och teatrar på promenadavstånd. Bekväma, mindre till medelstora rum i en neutral och anspråkslös stil.

Hotellet: Frukostmatsal och lobbylounge med café och bar. De allmänna utrymmena renoverades senast 2018 medan rummen renoverades senast 2002.
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Bra centralt läge nära huvudgatan Union Street som sträcker sig genom hela stadskärnan, ca 10-15 minuters promenad till järnvägsstationen och det stora köpcentret Union Square Shopping Centre. Stadsmiljö med viss genomfartstrafik.
Antal rum: 155
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och strykbräda. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Extrabädd i flerbäddsrum i form av bädsoffa.
Övrigt: Alternativa hotell i Aberdeen med omnejd kan förekomma.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Chapel Street 29-42, AB10 1SQ ABERDEEN
Telefon: +44-1224-62 35 00