Skip to main content

Premier Inn City Centre Hotel, Berlin

Bekvämt stadshotell med goda gästrecensioner och ett utmärkt läge i hjärtat av västra Berlin. I samband med ett ägarbyte för något år sedan har hotellet renoverats och fräschats upp. Hotellet har en modern, ljus och inbjudande atmosfär och här kan du slå dig ner i de bekväma sittmöblerna i lobbyloungen och avnjuta en god frukost i matsalen med stora fönster från golv till tak. Hotellet har ett ypperligt centralt läge för att upptäcka världsmetropolen Berlin. Till fots når du enkelt det kända minnesmärket Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche där den kända shoppinggatan Kurfürstendamm har sin början samt sevärda Zoologischer Garten Berlin. I hotellets närhet finns trevliga Wittenbergplatz med uteserveringar, tunnelbanestation och det världsberömda varuhuset KaDeWe. Bekväma och moderna, mindre till medelstora rum som är inredda i en behaglig färgskala.

Hotellet: Byggt 2006, delvis renoverat senast 2019/2020. Frukostmatsal och lobbylounge med bar.
Våningar: 9
Hiss: Ja
Läge: Perfekt läge i hjärtat av västra Berlin, ca 10 minuters promenad till shoppingen på Kurfürstendamm och Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Endast ca 600 meter från tunnelbanestationen vid Wittenbergplatz och varuhuset Kaufhaus des Westens, KaDeWe. Ca 3 km från stadens mest kända byggnad Brandenburger Tor och paradgatan Unter den Linden. Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Antal rum: 158
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng, är vanligt förekommande. 
Övrigt: Hotellet bytte ägare 2019 och hette tidigare Holiday Inn Express Berlin City Centre West.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Kurfürstenstrasse 78, DE-10748 BERLIN
Telefon: +49-30-30 01 09 92

Avgångar, priser och övrig information

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
25/11BussJulmarknad i Berlin 3 dagarMer än 83 595:-Boka
2/12BussJulmarknad i Berlin 3 dagarMer än 83 695:-Boka
9/12BussJulmarknad i Berlin 3 dagarMer än 83 395:-Boka
Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö