Skip to main content

Premier Inn City Centre West Hotel, Berlin

Bekvämt och funktionellt mellanklasshotell med utmärkt läge i hjärtat av västra Berlin. Hotellet har nyligen bytt namn och i samband med ägarbytet har det även renoverats och fräschats upp. Hotellet har en modern, ljus och inbjudande atmosfär och här kan du slå dig ner i de bekväma sittmöblerna i lobbyloungen och avnjuta en god kontinental frukost i matsalen med stora fönster från golv till tak. Hotellet har ett ypperligt centralt läge för att upptäcka världsmetropolen Berlin. Till fots når du enkelt det kända minnesmärket Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche där den kända shoppinggatan Kurfürstendamm har sin början samt sevärda Zoologischer Garten Berlin. I närheten av hotellet finner du också trevliga Wittenbergplatz med uteserveringar, tunnelbanestation och det världsberömda varuhuset KaDeWe. Bekväma och enkelt inredda, små till medelstora rum som finns i flera kategorier med varierande storlek, standard och stil.

Hotellet: Byggt 2006, delvis renoverat senast 2019/2020. Frukostmatsal och lobbylounge.
Våningar: 9
Hiss: Ja
Läge: Perfekt läge i hjärtat av Västra Berlin, ca 10 minuters promenad till shoppingen på Kurfürstendamm och Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Endast ca 600 meter från tunnelbanestationen vid Wittenbergplatz och varuhuset Kaufhaus des Westens, KaDeWe. Ca 3 km från stadens mest kända byggnad Brandenburger Tor och paradgatan Unter den Linden. Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Antal rum: 158
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Så kallade grand-litbäddar, dvs en smal dubbelsäng (ca 140 cm) med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Enkelsängarna är smala (ca 70 cm).
Övrigt: Hotellet bytte ägare 2019 och hette tidigare Holiday Inn Express Berlin City Centre West.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Kurfürstenstrasse 78, DE-10748 BERLIN
Telefon: +49-30-688 31 90

Sista minuten
31/10Shoppingresa till Tysklandfrån 595:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö