Skip to main content

Hemlig julmarknadsresa 4 dagar

Hemlig julmarknadsresa 4 dagar
- när sällskapet och de juliga upplevelserna betyder mer än resmålet

Tillhör du dem som inte behöver planera och ha fullkomlig kontroll över din resa utan kan överlåta ansvaret åt din researrangör? Gillar du samtidigt spänningen att inte riktigt veta vart du är på väg? Då ska du boka vår hemliga julmarknadsresa. Resmålet förblir alltid hemligt fram till avresa, kanske till och med lite längre än så. Den enda information vi släpper i dagsläget är att resan går söderut, att vi kommer bl.a.att åka båt och att du behöver ha med dig ditt pass. Resan bjuder på besök på julmarknader enligt traditionellt format. I de hemliga julmarknadsresorna ingår samtliga utflykter vid sidan om 3 övernattningar i dubbelrum, 3 frukostar samt gränshandel. Välkommen att följa med din Scandoramaguide till hemlig ort och njuta av juldofterna i vimlet, utbudet av regionala och lokala julspecialiteter och den genuina stämningen.

Dag för dag

Dag 1, torsdag: Mot julstämningen utomlands

Malmö - Hemligt resmål: Vi lämnar Malmö på morgonen och beger oss söderut via Öresundsbron och färjan söderut. Vår kunniga guide berättar om städer vi passerar och vi stannar för lunch. Framåt seneftermiddagen/tidig kväll når vi fram till hotellet på vårt resmål.

Dag 2-3, fredag - lördag: Upplevelser & julshopping

Hemlig ort: Dagarna på plats tillbringar vi med trevliga utflykter och att på egen hand njuta av julstämningen på resmålet.

Dag 4, söndag: Hemåt

Hemligt resmål - Malmö: Efter en stärkande frukost påbörjar vi vår resa hemåt. Om trafiken tillåter stannar vi för gränshandel innan återresan med båt. Genom Danmark och via Öresundsbron går färden vidare och med fina minnen är vi åter på Öresundsterminalen på kvällen ca kl 20.00.

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö