Skip to main content

Hampton by Hilton West End Hotel, Edinburgh

Nyöppnat, modernt och komfortabelt stadshotell som får mycket goda gästrecensioner. Hotellet har en väldesignad, elegant och fräsch stil med 50-talsinfluenser och här finns en behändig frukostmatsal och en trendigt inredd loungebar. I hotellets businesscenter kan du kolla mail och hålla dig uppdaterad och den sportige har möjlighet att öka pulsen på löpbandet i hotellets lilla gym. Beläget i stadsdelen Fountainbridge i västra Edinburgh, som är mest känt för att Sean Connery växte upp här men där det nu satsas på mycket nyetablering. Alldeles i närheten av hotellet finns köpcentrat Fountain Park med butiker, restauranger, biograf, bowling med mera. Bekväma, fräscha och inbjudande medelstora rum i en sval och harmonisk färgskala.

Hotellet: Frukostmatsal, loungebar, lobby, businesscenter och minigym.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Beläget nära köpcentrat Fountain Park i västra Edinburgh i ett område med framtiden för sig där det just ny byggs mycket nytt. Ca 1,5 km från mäktiga Edinburgh Castle och Gamla stan. Busshållplats direkt utanför hotelldörren.
Antal rum: 228
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön, värdebox, strykjärn och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Övrigt: Stadsmiljö med genomfartstrafik. Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSSS
Adress: 166 Fountainbridge, EH3 9RX EDINBURGH
Telefon: +44-131-526 45 30

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö