Hampton by Hilton West End Hotel, Edinburgh

Nyöppnat, modernt och komfortabelt stadshotell som får mycket goda gästrecensioner. Hotellet har en väldesignad, elegant och fräsch stil med 50-talsinfluenser och här finns en behändig frukostmatsal och en trendigt inredd loungebar. I hotellets businesscenter kan du kolla mail och hålla dig uppdaterad och den sportige har möjlighet att öka pulsen på löpbandet i hotellets lilla gym. Beläget i stadsdelen Fountainbridge i västra Edinburgh, som är mest känt för att Sean Connery växte upp här men där det nu satsas på mycket nyetablering. Alldeles i närheten av hotellet finns köpcentrat Fountain Park med butiker, restauranger, biograf, bowling med mera. Bekväma, fräscha och inbjudande medelstora rum i en sval och harmonisk färgskala.

Hotellet: Frukostmatsal, loungebar, lobby, businesscenter och minigym.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Beläget nära köpcentralt Fountain Park i västra Edinburgh i ett område med framtiden för sig där det just ny byggs mycket nytt. Ca 1,5 km från mäktiga Edinburgh Castle och Gamla stan. Busshållplats direkt utanför hotelldörren.
Antal rum: 228
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön, värdebox, strykjärn och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Övrigt: Stadsmiljö med genomfartstrafik. Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSSS
Adress: 166 Fountainbridge, EH3 9RX EDINBURGH
Telefon: +44-131-526 45 30

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter