Skip to main content

H4 Hotel Alexanderplatz, Berlin

Modernt fyrstjärnigt hotell i klassisk stil och god komfort. Hotellet har en restaurang som är inredd i en naturlig och harmonisk färgskala med stora fönster som vetter ut mot gatan. Här finns även en trivsam bar och en liten lobby med öppen spis. Centralt beläget mitt emellan det trendiga, unga och bohemiska Prenzlauer Berg med spännande restauranger och uteliv och den välkända knutpunkten Alexanderplatz med shoppingcenter, kommunikationer och imponerande TV-torn. Bekväma, mindre till mellanstora rum i en ljus och neutral färgskala med funktionell inredning som finns i flera olika kategorier med varierande storlek och standard.

Hotellet: Restaurang, bar, lobby, sommarterrass samt minigym.
Våningar: 9
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget ca 500 meter från kända Alexanderplatz som är hjärtat i forna Östberlin. Ca 5 minuters promenad från spårvagnshållplatserna Mollstrasse/Prenzlauer Allee eller Memhardstrasse och ca 600 till tunnelbanestationen Alexanderplatz eller Rosa-Luxemburg-Platz. Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Antal rum: 336
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, värdebox, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Rummen vetter antingen mot innergården eller gatan.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Karl-Liebknecht-Straße 32, DE-10178 BERLIN
Telefon: +49-30-30 10 41 10

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö