Telefon 040-600 00 00   Måndag till fredag kl. 9-16

Scandorama Grupp Konferens Event

Luta dig tillbaka och låt oss sköta planeringen av er resa!

Tillsammans med oss på Scandorama Grupp Konferens Event skräddarsyr ni enkelt er egen gruppresa, oavsett om ni vill resa i Sverige, Europa eller till någon annan plats i världen. Ni bestämmer själva om ni vill färdas med buss, flyg, färja eller tåg. Det går även bra att kombinera flera olika sätt att ta sig fram. Oavsett vilket färdmedel ni föredrar, har vi de kontakter som krävs.

Stor grupp, liten grupp, trädgårdsförening, konfirmander, kyrkokör, seniorklubb, frikyrkoförsamling osv, osv. Ja, kort sagt alla som bestämmer sig för att åka på en gemensam resa är välkomna till oss! Oavsett vart i världen ni vill resa har vi ett välutvecklat kontaktnät till vår hjälp.


 

Vår mångåriga erfarenhet av att arbeta med grupper på resande fot gör att ni tryggt kan överlämna arbetet åt oss!


Resegarantin omfattar allt som bokas via Scandorama Grupp Konferens Event.

Konferensresa

Vad sägs om att kombinera nytta med nöje? Under en resa går det utmärkt! Både på landsbygden och i storstäderna finns det gott om bra konferenshotell som passar både små och stora företag.

På en arbetsplats myllrar det av sociala relationer, både de som är rent professionella och de som är mer åt det vänskapliga hållet. Att låta sina anställda utvecklas och fortbildas under avspända former i en ny, spännande miljö kan uppmuntra och ge viktig grogrund för båda sorterna. Konferera på färjan och i bussen under resdagarna och ägna er åt upptäcktsfärder och nöjen på resmålet, eller avsätt dagarna till utbildning och ägna kvällarna åt eskapader.
Valet är ert!

Att det går att spendera mycket pengar på en konferensresa är ingen hemlighet. Önskar ni bo på förstklassigt hotell, äta lyxmiddagar och frottera er på ett luxuöst spa har ni kommit helt rätt. Är budgeten inte fullt så gränslös, eller rent av minimal, har ni också kommit helt rätt. Vi samarbetar nämligen med hotell och konferensanläggningar i alla prisklasser. Vår palett täcker hela skalan!

Offert

Hur mycket kostar det?

Resans pris är ofta en viktig detalj i planeringen av en resa och för att ni ska få en uppfattning om vad er resa kommer att kosta, gör vi en offert utifrån era önskemål. Priset på en resa baserar vi på hur stor gruppen är, hur reseupplägget ser ut, vilken hotellstandard som önskas samt hur mycket mat och aktiviteter som ingår i resans pris.

Våra resor går utmärkt att anpassa efter alla plånböcker. Vi samarbetar med hotell med allt ifrån en stjärna upp till fem stjärnor och vi samarbetar med vandrarhem av alla de slag. Prisläget i Europa och runtom i världen har vi full koll på! Föredrar ni lyxiga middagar på välkända restauranger, dignande bufféer på rustika värdshus eller en klassisk stek på kvarterskrogen vid hotellet? Tala om för oss ungefär hur mycket pengar ni lagt undan till er resa, så väljer vi restauranger och bokar hotell utifrån er budget.
 

Ring eller skriv till oss och berätta om era önskemål. Du får en offert alldeles gratis!

Kontakt

Postadress
Scandorama Grupp Konferens Event
Box 4012
203 11 Malmö

Tel 040-600 00 60
Tel växel 040-600 00 00
E-post grupp@scandorama.se

Besöksadress
Öresundsterminalen
Terminalgatan 10
232 61 Arlöv

Scandoramaguider

Engagerade, kunniga & pålästa. Med kunskap, hjärta och själ.

Över 70 guider arbetar med Scandoramas resor. Alla har de en gedigen utbildning och är experter på sina resmål. Att ha en bra guide som leder resan betyder för dig som resenär att du kan koppla av helt och bara njuta. Hen tar hand om alla praktiska detaljer som hör resan till och ser till att din resa flyter på som den ska. Service hela vägen!

 

Grupp:*
Kontaktperson:*
Adress:*
Postnummer och postort:
Tel. / Mobil:*
E-post:*
Uppskattat antal deltagare:*
Deltagarnas ålder:*
Resmål:
Antal dagar:*
Önskat avresedatum:*
Ev. anmärkningar:
Anti spam:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter och tips från vår resevärld.

Gruppresor