Grand Hotel, Llandudno

Stort traditionellt engelskt sea side-hotell med spektakulärt läge direkt vid vattnet.

Hotellet: Mellanklasshotell tillhörande den engelska hotellkedjan Britannia Hotels som är inhyst i en stor viktoriansk byggnad. Hotellet är lite till åren kommet och något slitet men har många bevarade tidstypiska detaljer så som stora sällskapsutrymmen, stuckatur, valvbågar, högt i tak och en vacker entrehall. På hotellet finns två matsalar varav den ena har utsikt mot Llandudnobukten, kareokebar, biljardrum, ballroom som ibland har underhållning och en uteservering sommartid.
Våningar: 7
Hiss: Ja
Läge: Mycket vackert beläget direkt vid vattnet med storslagen utsikt över bukten. Ca 5 minuters promenad längs den trevliga strandpromenaden till centrala Llandudno och endast ca 150 meter till piren.
Antal rum: 162
Rummen: Funktionella, äldre och enkla rum i flera olika kategorier med mycket varierande storlek och standard utrustade med dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och kaffe-/tebricka. Så kallade grand-lit bäddar, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Rummen vetter antingen mot vattnet eller mot baksidan med gata och bergvägg.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Happy Valley Road, LL30 2LR LLANDUDNO
Telefon: +44-871-222 00 46

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter