Go Hotel Shnelli, Tallinn

Modernt hotell med skandinavisk enkelhet och tillmötesgående personal. Mycket centralt beläget vid Gamla stan endast en kort promenad från sevärdheter och shopping i den Unescoskyddade stadskärnan.

Hotellet: Modernt turistklasshotell som öppnade sina dörrar i juli 2005. Hotellets interiör är till viss del inspirerad av den intilliggande järnvägstationen och den mytiska Shnelli anden. På hotellet finns en frukost- och lunchrestaurang samt bar och lobby. I den sammanlänkade järnvägsstationen finns ett dagspa och flertal butiker. Värdebox finns att låna i receptionen.
Våningar: 7
Hiss: Ja
Läge: Mycket centralt beläget intill centralstationen och Shnelli parken alldeles i närheten av den Unescoskyddade stadskärnan och ca 10 minuters promenad till Rådhustorget i stadens hjärta.
Antal rum: 137
Rummen: Nyrenoverade och bekväma rum i en avskalad och enkel stil, utrustade med dusch, wc, TV, telefon och trådlös internetanslutning. Rummen vetter antingen mot Shnelli parken och Gamla stan eller mot järnvägen. Vissa rum är lägenheter med pentry.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Toompuiestee 37, EE-10133 TALLINN
Telefon: +372-6-31 01 00

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter