Genuina Toscana med Bo Hagström från Solens mat och DN Erbjudanden ✈

Avresa: 9/5 - 15/5

 

En resa för alla sinnen med DN Erbjudanden

Toscana är för många drömmen om Arkadien, det idylliska och oförstörda landskapet där historiens vingslag hela tiden är närvarande. Vår ciceron i detta mytomspunna landskap är Bo Hagström, känd från TV-succén Solens mat. Bo tar oss med till flera av de platser som vi mötte i de populära programmen.

– Jag vill visa det genuina Toscana, säger Bo. Ett fantastiskt vackert landskap med ett rikt kulturarv och människor som fortfarande är stolta över sin jord och sitt bröd. Det blir en resa för alla sinnen, men naturligtvis lägger jag stor vikt vid den goda maten och de berömda vinerna. Här är matkultur en kultur lika viktig som litteratur, konst eller musik.

Vår utgångspunkt blir den lilla staden Montevarchi, cirka sex mil söder om Florens. Härifrån gör vi utflykter in i det berömda Chianti-distriktet, men också till gamla städer som Siena, San Gimignano och Arezzo. Vi äter på ställen som är utvalda av Bo. Han känner personligen alla kockar på de restauranger vi besöker och står också bakom de menyer som vi kommer att bjudas på.

– På mina resor vill jag att man ska känna smaken av den plats där man befinner sig. Det är så man förstår vilket fantastiskt kulturarv maten faktiskt är, säger Bo.

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Status:
Inga tillgängliga platser

Dag för dag

Avgångar & priser

Avresa
Hotell
Avreseort
Pris från
 
9 / 5
Arlanda
18 980:-
Inga tillgängliga platser

Information

I priset ingår

  • Flygresa Arlanda - Florens t/r
  • Flygskatter och flygplatsavgifter
  • Busstransfer flygplatsen - hotellet t/r
  • 6 övernattningar i dubbelrum
  • 1 välkomstdrink
  • Halvpension (frukost och lunch/middag varje dag inkl. dryck)
  • Ciceron Bo Hagström
  • Alla utflykter och besök i programmet

Bra att veta

Det finns möjlighet att boka hotellövernattning vid Arlanda dagen före din resa samt vid hemkomst.
Enkelrumstillägg 1 795:-

Hotell

Destinationshotell

Destinationshotell

Detta 4-stjärniga hotell och konferenscenter ligger centralt i Montevarchi och Toscana. Personalen är mycket trevlig och ger utmärkt service. Läge: Centralt beläget i Montevar...