Skip to main content

Fletcher Hotel Victoria, Hoenderloo

Naturskönt beläget turistklasshotell med flertalet sportaktiviteter. Beläget på en 14 hektar stor tomt i en skog i närheten av nationalparken De Veluwe känd för sin vackra natur med mängder av promenadstigar och cykelstråk. Med lite tur finns det möjlighet att se både kaniner, harar, rådjur och vildsvin. Hotellet består av en huvudbyggnad och flertalet längor som är placerade runt omkring i parken där rummen är belägna. Här finns en trevligt inredd restaurang och mysig bar med öppen spis. Hotellet har en lång tradition av att arrangera olika fotbollsläger och har därför en fullstor fotbollsplan i gräs men även andra sportfaciliteter såsom tennisbanor, beachvolleybollplan, bowlingbanor samt inomhuspool med bastu och litet gym. Sommartid kan man slå sig ner på terrassen eller ta ett dopp i utomhuspoolen. Funktionellt inredda, men något till åren komna, mindre till medelstora rum i en enkel stil som nås via promenadstigar. Rummen är belägna i tvåvåningslängor med tilltalande exteriör som påminner om traditionella holländska radhus, varav flertalet är i två plan, där rummen på andra våningen nås via en smal spiraltrappa. 

Hotellet: Restaurang, bar med lounge och öppen spis, sommarterrass, trädgård och lekplats. Inomhuspool, liten utomhuspool (öppen under säsong), bastu (mot avgift) och minigym. Fotbollsplan, tennisbanor, strandvolleybollplan och bowlingbanor. Cyklar finns för uthyrning.
Våningar: 2
Hiss: Nej och vissa rum nås via en smal spiraltrappa.
Läge: Lantligt och naturskönt beläget omgivet av skog mitt emellan Apeldoorn och Arnhem. Ca 9 mil öster om Amsterdam.
Antal rum: 110
Rummen: Dusch/bad, wc, TV och Wi-Fi. Rum med så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rum med snedtak vanligt förekommande.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Woeste Hoefweg 80, NL-7351 HOENDERLOO
Telefon: +31-55-506 28 28

Sista minuten
23/12Julhelgen i Lübeckfrån 3 995:-
23/12Julhelgen på slott i Polenfrån 5 995:-
28/12Nyår i Estoril - Lissabons riviera från Kastrupfrån 12 995:-
30/12Nyår i Stettinfrån 6 195:-
30/12Nyår på slott i Polenfrån 6 695:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö