Julmarknad på Huseby Bruk

Julmarknad på Huseby Bruk

Starta julen med ett besök på Huseby Bruk som lockar med Nordens största julmässa och upplev det bästa av Småland när den härliga högtiden närmar sig. Njut av en god jullunch i genuin bruksmiljö! I det vackert julpyntade och upplysta bruket ställer ett stort antal av Smålands bästa hantverkare ut sina alster till beskådande och försäljning.

Dagsprogram

Avresa från hemorten på morgonen för vidare färd norrut. Lagom när julmarknaden öppnar är vi framme vid vårt mål - Huseby Bruk. Här väntar ett stort och härligt utbud från hela 170 olika hantverkare. Det är skickliga slöjdare, designers och spännande gårdsföretag med egentillverkade delikatesser. Här finns julbockar, handstöpta konstljus, smide, keramik, träslöjd, textil, väldoftande eneslöjd och mycket mer. I matbodarna hittar vi småländsk brännvinssill, ostar, ljuvliga bröd, Husebys egen berömda glögg, ostkaka, kalvdans, korvar och mer därtill. Vid lunchtid samlas vi för att äta julmat - kanske den första för året?

När skymningen faller sprider 500 marschaller och 200 julgranar en magisk stämning. Med denna bild på näthinnan lämnar vi Huseby för denna gång!

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Pris från:
795:-
Dagar:1
Boka resa

Avgångar & priser

Avresa
Hotell
Avreseort
Pris från
 
9 / 11
795:-
Avresa
Hotell
Avreseort
Pris från
 
10 / 11
795:-
Avresa
Hotell
Avreseort
Pris från
 
13 / 11
795:-

Information

Allt detta ingår

  • Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
  • Inträde till Huseby julmässa
  • Jullunch exkl dryck
  • Vägskatter och serviceavgifter

Påstigning/Avstigning

Vi erbjuder olika påstignings/avstigningsorter beroende på avresedatum. Avresetider anges i bokningsbilden på respektive datum samt på biljetten.

Avresa 9/11 – Trelleborg/Malmö (Hyllie+Adelgatan)/Lund/Eslöv/Höör/Hässleholm.
Avresa 10/11 – Ystad/Tomelilla/Åhus/Kristianstad/Broby/Osby/Älmhult.
Avresa 13/11 – Malmö (Hyllie+Adelgatan)/Lomma/Löddeköpinge/Landskrona/Helsingborg/Åstorp/Örkelljunga/Markaryd.