Skip to main content

Évora Hotel, Évora

Trevligt och komfortabelt semesterhotell omgärdad av en 12 hektar stor orörd naturpark som bjuder in till trevliga promenader och joggingturer, i utkanten av Évora. Trivsamt och inbjudande hotell med stora allmänna utrymmen där du kan slå dig ner i någon av de bekväma fåtöljerna i loungen med ett glas vin från baren eller spela en runda biljard. Här finns en nyrenoverad och modernt inredd restaurang med stora panoramafönster som vetter ut mot trädgården. Soliga dagar kan du koppla av på den övertäckta terrassen, relaxa i en solstol eller ta ett svalkande dopp i den lockande poolen. Passa på och skäm bort dig själv i hotellets wellnessavdelning där du kan basta, bada eller få en skön massage. Bekväma inredda, medelstora rum som har en uppskattad balkong.

Hotellet: Bufférestaurangen Sol Poente, a-la-carte restaurangen Naturalliving, lobbybar och vinshop, lounge med biljardbord, bibliotek med businesscorner, terrass och trädgård med utomhuspool och barnpool (öppen under högsäsong) och tennisbana samt wellnessavdelning med minigym, bastu, ångbastu, jacuzzi, inomhuspool (badmössa är obligatorisk och finns till försäljning in lobbyn) och möjlighet till olika massagebehandlingar (mot avgift). Cyklar finns för uthyrning.
Våningar: 4
Hiss: Ja
Läge: Beläget längs med landsvägen intill en naturpark med promenadstigar, ca 2,5 km från Évoras historiska stadskärna.
Antal rum: 170
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox, luftkonditionering och en liten balkong. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Rummen vetter antingen mott trädgården och poolen, parkeringen och den omgivande naturen eller mot gatan.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Avenida Túlio Espanca Apart. 93, PT-7002502 ÉVORA
Telefon: +351-266-74 88 00