Skip to main content

Eurostars Hotel Rey Don Jaime, Valencia

Stort och modernt businesshotell med god komfort. Här finns en ljus och elegant lobby med marmorgolv och moderna sittgrupper där du kan slå dig ner i en av Fritz Hansens kurviga "ägget"-fåtöljer. Eller vill du kanske hellre ta en drink i den trevliga baren? Sommartid kanske ett dopp i poolen på takterrassen lockar. Centralt beläget nära Turiaparken som följer sträckningen av den gamla flodbädden som korsar staden. Mittemellan Gamla stan och de spännande kvarteren kring City of Arts and Sciences med sin spektakulära arkitektur. Komfortabelt inredda, mindre till medelstora rum i en lugn och harmonisk färgskala.

Hotellet: Frukostmatsal, bar, lounge, businesscenter samt takterrass med liten utomhuspool och solstolar (öppen i högsäsong).
Våningar: 16
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget alldeles i närheten av parken Jardín del Túria med lekplats och skateboardpark. Ca 15 minuters promenad till de moderna kvarteren Ciutat de les Arts i les Ciencies med imponerande arkitektur och ca 2,5 km från Gamla stan. Busshållplats finns i närheten. Stadsmiljö med lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 319
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox och luftkonditionering. Så kallade grand-litbäddar, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Vissa rum har utsikt mot en smal ljusgård.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Avenida Balaeres 2, ES-46023 VALENCIA
Telefon: +34-96-337 50 30

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö