Skip to main content

Empire Hotel, Lissabon

Bekvämt och uppskattat stadshotell med en modern och välkomnande atmosfär. Vid ankomst till hotellet möts man av den luftiga och modernt inredda lobbyloungen där man har möjlighet att slå sig ner i någon av de bekväma sofforna med en kopp kaffe. Sommartid finns det även möjlighet att sitta på terrassen vid entrén. Centralt beläget nordöst om stadens historiska stadsdelar, nära tunnelbanestation med direktförbindelse till stadskärnan, vilket gör det lätt att upptäcka staden. I hotellets närhet finns småbutiker och flera restauranger. Komfortabla, fräscha och trevligt inredda rum som har en individuell stil med varierande inredning, storlek och färgval.

Hotellet: Frukostmatsal, kaffebar, lounge och sommarterrass.
Våningar: 8
Hiss: Ja
Läge: Bra centralt läge, ca 2 km norr om stadskärnan. Tunnelbanestationen Arroios är beläget alldeles intill hotellet men är under renovering och planeras öppna igen under 2019. Istället kan man promenera ca 500 meter till tunnelbanestationen Alameda som trafikeras av den gröna och röda linjen, bara 4 hållplatser till Baixa-Chiado i historiska centrum med shoppingstråk, sevärdheter och uteliv. Stadsmiljö med viss genomfartstrafik.
Antal rum: 63
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox och luftkonditionering. Rum med snedtak samt rum med så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Övrigt: Hotellet är rökfritt förutom på balkonger och terrassen.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSSS
Adress: Avenida Almirante Reis 130, PT-1150 023 LISSABON
Telefon: +351-218-10 04 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö