Skip to main content

Elephant Hills Resort Hotel, Victoria Falls

Stort hotellkomplex med många faciliteter som är en uppskattad konferensanläggning. Vackert belägen på en kulle med utsikt över det afrikanska bushlandskapet och Zambesifloden i fjärran, ca 4 km uppströms från de mäktiga Viktoriafallen. Hotellet har en ganska brutal arkitektur i grå betong som består av flera sammanlänkade byggnader som sträcker sig ut med två flyglar från den centrala huvudbyggnaden i flera nivåer. Här finns flera restauranger och barer samt bekväma lounger och terrasser med utsikt över omgivningarna. Här finns även ett härligt lagunformat poolområde med solstolar och skuggiga små stråtaksförsedda paviljonger. I den vidsträckta trädgården kan du se betande antiloper, flockar med babianer, vårtsvin och en och annan krokodil. Till hotellet hör även en professionell 18 håls golfbana och golfshop. Komfortabla och rymliga rum i äldre stil som finns i flera kategorier med varierande standard, stil och faciliteter som har en trevlig balkong/uteplats med utsikt över poolen, golfbanan eller landskapet.

Hotellet: 3 restauranger, 3 barer, lounger, lobby, businesscenter, terrass, trädgård, utomhuspool, minigym, bastu, skönhetssalong och frisör, tennis-, squash-, volleyboll och bowlingbana, souvenirbutik, växlingskontor, shuttle-service, 18-håls golfbana med shop samt utflyktsförmedling.
Våningar: 6
Hiss: Ja, men långa korridorer.
Läge: Avskilt läge omgivet av bushlandskap med många träd och golfbanan ca 1 km från Zambezifloden som gränsar mellan Zimbabwe och Zambia. Ca 4 km uppströms från de mäktiga Viktoriafallen och ca 6 km från staden Victoria Falls.
Antal rum: 276
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox, kaffe-/tebricka, luftkonditionering och balkong/uteplats.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 300 Parkway Drive, ZW-00263 VICTORIA FALLS
Telefon: +263-13-447 93

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
24/2ArlandaBotswana, Zimbabwe & Zambia från ArlandaMer än 837 980:-Boka
24/2KastrupBotswana, Zimbabwe & Zambia från KastrupMer än 838 980:-Boka
24/2LandvetterBotswana, Zimbabwe & Zambia från Landvetter438 980:-Boka
24/2GardermoenBotswana, Zimbabwe & Zambia från Gardermoen637 980:-Boka
Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö