Skip to main content

Durley Dean Hotel, Bournemouth

Anrikt hotell inhyst i en proper röd tegelbyggnad i viktoriansk stil vars interiör har en mer modern stil. Hotellet har en trevligt inredd restaurang med loungebar där du kan ta en drink i goda vänners lag. Du kan också passa på att skämma bort dig själv i hotellets lilla wellnessavdelning med ett dopp i poolen eller koppla av i bastun. Bra beläget på bekvämt promenadavstånd både från restauranger och butiker i centrum och stranden med den kända piren. Bekväma, ombonade mindre till medelstora rum som finns i flera olika kategorier med varierande standard och faciliteter.

Hotellet: Restaurang med loungebar, gruppmatsal, lobby samt mindre wellnessavdelning (mot avgift) med liten inomhuspool, bastu, minigym samt möjlighet till massage och skönhetsbehandlingar.
Våningar: 4
Hiss: Ja, en liten.
Läge: Ca 10 minuters promenad till centrum med shopping, restauranger och barer samt ca 1 km till Bournemouth Pier. Närmaste strand är Durley Chine Beach, belägen ca 500 meter från hotellet.
Antal rum: 112
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och kaffe-/tebricka. Rum med så kallade queensizebed, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Vissa rum har snedtak medan andra är belägna en halvtrappa ner. Rummen vetter antingen mot gatan eller bakgård.
Övrigt: Även andra hotell i Bournemouth med omnejd kan förekomma.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: West Cliff Road 28, BH2 5HE BOURNEMOUTH
Telefon: +44-1202-55 77 11

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö