Skip to main content

Villas Park, Izola

Enklare boende i semesterresorten San Simon i närheten av stranden och havet. Kan bokas antingen med halvpension eller enbart med frukostpension.

Hotellet: San Simons semesterresort, byggd 1968, är ett hotellkomplex bestående av flera olika hotell och villor med rum och lägenheter av varierande standard varav Park är det enklaste. På området finns en separat byggnad med restaurang som har havsutsikt. På Hotel Mirta finns ett wellnesscenter (mot avgift) med jacuzzi, bastu och spa som erbjuder olika behandlingar. På Hotel Halietum finns inomhuspool med saltvatten (ej öppen juli-augusti) (mot avgift). På området finns även strand (småsten) med vattenrutschkanor (mot avgift) samt tennisbanor och minigolf. Värdebox och internetpoint med tillgång till Wi-Fi i receptionen på Hotel Haliaetum.
Våningar: 3
Hiss: Nej
Läge: Beläget nära stranden i San Simon-bukten omgivet av medelhavsgrönska, ca 15 minuters promenad till centrala Izola.
Antal rum: 26
Rummen: Mindre till medelstora rum med enkel och spartansk inredning, utrustade med dusch, wc och TV. I familjerummen består extrabäddarna av våningssäng.
Övrigt: Villas Park kan bokas antingen med halvpension (dvs frukost och middag) eller enbart frukostpension.
Officiell kategori: **
Vår bedömning: SS
Adress: San Simon Resort, Morova 6 a, SI-6310 IZOLA
Telefon: +386-5-660 31 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö