Skip to main content

Tre skäl att resa med oss


Du upplever mycket mer

Vårt koncept går ut på att servera dig de främsta upplevelserna, så att du kan ägna all din tid åt att njuta. Med en engagerad och kunnig Scandoramaguide vid din sida får du uppleva unika platser och sevärdheter. Du får njuta av fantastisk natur och kultur, möta människor och prova lokala specialiteter. Det är sådant som ger minnen för livet.

Bekvämt & utan bekymmer

När du kliver på bussen, eller flyget, kan du vara säker på att bli väl omhändertagen. Vi ser till att din resa löper smidigt och behagligt, oavsett om du åker på en långresa eller weekend. Från början till slut är alla praktiska detaljer lösta och du behöver inte fundera över var du ska bo eller vilka sevärdheter du inte får missa. Det ordnar vi!

Precis som du vill ha det

När du reser med Scandorama får du en bekväm paketresa som inkluderar det allra mesta. Med våra många utflyktsalternativ kan du skräddarsy din resa till att passa just din smak. Kanske en spännande stadsrundtur eller en smakrik vinprovning? Utflyktspaketet bokar du hemifrån, men du kan även välja enstaka utflykter på plats.
 

 

”Resan med Scandorama gav mig inte bara en upplevelse med sevärdheter och kultur tillsammans med ett glatt bussgäng och en fantastisk busschaufför och guide. Det gav mig så mycket mer, speciellt ett fint minne med nya bekantskaper. Tack vare den här resan träffade vi ett trevligt par som vi har kontakt med än i dag.”

– Beatrice Bergeskans Hansson

Nya möten.

Det är inte ovanligt att våra resenärer hör av sig med berättelser som den här ovan. En stor fördel med att resa i grupp är nämligen att du nästan garanterat träffar människor som berikar din resa. I snart 40 år har vi skapat reseupplevelser för dig som vill möta nya horisonter tillsammans med andra. För det är något visst med att göra stora upplevelser tillsammans. Det ger möten och samtal du kommer minnas långt efter det att resan tagit slut.

Sista minuten
28/11Julmarknad i Berlin 4 dagar, Mark Hotelfrån 2 595:-
28/11Julmarknad i Bremenfrån 3 495:-
28/11Julmarknad i Dresdenfrån 1 995:-
28/11Julmarknad i Goslar, Hotel Kaiserworthfrån 2 495:-
28/11Julmarknad i Hamburgfrån 2 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö