Skip to main content

Tre skäl att resa med oss


Du upplever mycket mer

Vårt koncept går ut på att servera dig de främsta upplevelserna, så att du kan ägna all din tid åt att njuta av semestern. Med en engagerad och kunnig Scandoramaguide vid din sida får du uppleva unika platser och sevärdheter, njuta av fantastisk natur och spännande kultur. Med våra noggrant utvalda utflykter kan du dessutom skräddarsy din resa till att passa just din smak.

Bekvämt & utan bekymmer

Att helt få koppla av och låta någon annan sköta de praktiska detaljerna är nyckeln till en lyckad semester. När du reser med Scandorama kan du vara säker på att bli väl omhändertagen. Från början till slut är alla praktiska detaljer lösta och du behöver inte fundera över var du ska bo eller vilka sevärdheter du inte får missa. Det ordnar vi!

42 års erfarenhet

Med över 42 års erfarenhet i bagaget vet vi ett och annat om att skapa prisvärda och upplevelserika paketresor. Vårt recept för nöjda och återkommande resenärer? Kunskap, passion och hög kvalitet in i minsta detalj!
 

 

”Resan med Scandorama gav mig inte bara en upplevelse med sevärdheter och kultur tillsammans med ett glatt bussgäng och en fantastisk busschaufför och guide. Det gav mig så mycket mer, speciellt ett fint minne med nya bekantskaper. Tack vare den här resan träffade vi ett trevligt par som vi har kontakt med än i dag.”

– Beatrice Bergeskans Hansson

Nya möten.

Det är inte ovanligt att våra resenärer hör av sig med berättelser som den här ovan. En stor fördel med att resa i grupp är nämligen att du nästan garanterat träffar människor som berikar din resa. I över 42 år har vi skapat reseupplevelser för dig som vill möta nya horisonter tillsammans med andra. För det är något visst med att göra stora upplevelser tillsammans. Det ger möten och samtal du kommer minnas långt efter det att resan tagit slut.

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö