Tre skäl att resa med oss

Du upplever mycket mer

Resa, hotell och många av utflykterna ingår i priset. Dessutom finns det alltid en engagerad Scandoramaguide med på resan. Du får massor av intryck och mycket god service för dina pengar. Vi tar dig direkt till de främsta upplevelserna, så att du kan ägna all tid åt att njuta.

Bekvämt & utan bekymmer

När du kliver på bussen, eller flyget, så vet du att du blir väl omhändertagen. Vi ser till att din resa löper smidigt och behagligt oavsett om du är borta en weekend eller två veckor. Vi jobbar hårt för att du ska kunna ta det lugnt. Stora upplevelser i en avkopplande atmosfär, det är vårt motto.

Precis som du vill ha det

När du reser med Scandorama får du en bekväm paketresa som inkluderar det allra mesta. Men genom våra många utflyktsalternativ kan du skräddarsy din resa till att passa just din smak. Om du vill boka utflykterna hemifrån eller på plats är upp till dig.
 

Givande möten är bättre än alla souvenirer i världen.

En stor fördel med att resa i grupp är att du nästan garanterat träffar människor som berikar ditt liv. Det är något visst med att göra stora upplevelser tillsammans, något som svetsar samman människor. Vackra souvenirer är alltid trevligt att ta med sig hem, men inget går upp mot nya, givande möten.

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter