Skip to main content

Cresta Mowana Safari Resort Hotel, Kasane

Trevlig, stor och inbjudande safarilodge med trivsam och lyxig flair som bland annat haft Bill Clinton som gäst. Hotellet är byggt i traditionell stil med runda former och stråtak och består av flera olika byggnader som är utspridda i den stora frodiga trädgården. Lodgen har en stor elegant huvudbyggnad i flera plan med imponerande lobby som är öppen upp i nock och ger ett luftigt intryck. Här finns en trevlig restaurang och en härlig bar med stor terrass som vetter ut mot floden som är den perfekta platsen för att beundra den mäktiga solnedgången. Här kan du passa på att koppla av vid den lockande utomhuspoolen, på någon av hotellets många terrasser eller med en massagebehandling i hotellets lilla spa-avdelning. Den mer aktive kanske hellre tar en runda på golfbanan, spelar en tennismatch eller ger sig ut på båttur längs med floden. Naturskönt läge vid Chobefloden på gränsen mellan Botswana och Namibia. I trädgården kan det hända att du får syn på både vårtsvin, antiloper, elefanter och flodhästar. Komfortabla och trivsamma, medelstora till rymliga rum i klassisk stil som är belägna i olika två-våningslängor runt omkring i trädgården.

Hotellet: Restaurang, bar, lounge, terrass, trädgård, liten utomhuspool med solstolar, minigym, möjlighet till massage- och skönhetsbehandlingar (mot avgift), tennisbana, 9-håls golfbana (mot avgift) och utflyktsförmedling.
Våningar: 3
Hiss: Nej
Läge: Vackert beläget vid floden Chobe omgivet av frodig grönska, ca 2,5 km från orten Kasane och ca 9 km från Kasanes flygplats.
Antal rum: 108
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, minibar, kaffe-/tebricka, myggnät, luftkonditionering och uteplats/balkong.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: Plot 2239, Chobe River, BW- KASANE
Telefon: +267-6-25 03 00

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö