Skip to main content

Costabella Tropical Beach Hotel, Buyong

Välskött och bekväm semesterresort i filippinsk stil och med tropisk atmosfär som är utspridd på en 1,7 hektar stor tomt och består av flera byggnader. Hotellet har en härlig mix av moderna bekvämligheter och asiatisk tropisk estetik. Här finns två restauranger, huvudrestaurangen La Marina som serverar både internationella och filippinska rätter samt den mysiga a-la-carte-restaurangen Brisa belägen i trädgården där man sitter utomhus under stråtak. Här finns även en trevlig tapasbar som är den perfekta platsen att låta kvällen klinga ut över en god cocktail. Hotellet har en härligt lummig och exotisk trädgård med välansade gräsmattor, vackra blommor och vajande palmer där du kan koppla av i en solstol. Här finns även ett läckert poolområde med två utomhuspooler varav den ena har vattenrutschbana. Till hotellet hör även en sandstrand som också har en brygga med sköna solstolar och cabanas samt en flotte. Trivsamma, medelstora till stora och bekvämt inredda rum som finns i flertal olika kategorier med varierande stil, standard, läge och faciliteter. Flertalet rum är belägna i den så kallade norra flygeln nära infarten och tapasbaren och har utsikt över trädgården, skogen eller omgivande bebyggelse.

Hotellet: Byggt 1981. Huvudrestaurang, a-la-carte restaurang, tapasbar med biljard, bordtennis och dart, lounger både inom- och utomhus, lobby, businesscorner, souvenirbutik, stor trädgård med terrass och två utomhuspooler, strand med långbrygga, lekrum, minigym och möjlighet till skönhets- och massagebehandlingar (mot avgift), cykeluthyrning, vattensporter (mot avgift) och utflyktsförmedling (mot avgift).
Våningar: 7
Hiss: Ja men inte i alla byggnader och till alla rum.
Läge: Beläget direkt vid havet, ca 2 km från den lilla orten Maribago på Macataöns östra sida. Ca en halvtimmes färdväg från flygplatsen och ca 24 km från Cebu.
Antal rum: 156
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox, kaffe-/tebricka, strykbräda och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Övrigt: Utseendet på badplatsen varierar beroende på säsong och om det är ebb eller flod och det finns stenar och korallrev i vattnet.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Buyong, Mactan Island, PH-6015 CEBU
Telefon: +63-32-238 27 00

Sista minuten
15/8Wienfrån 6 395:-
15/8Tyrolenfrån 6 995:-
15/8Paris, Hotel Victoria - Jubileumsavgångfrån 7 595:-
15/8Paris, Hotel Ronceray Opéra - Jubileumsavgångfrån 8 595:-
15/8Paris, Hotel Villa Opéra Drouotfrån 9 195:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö