Skip to main content

Continental Business Hotel, Odessa

Gemytligt och trevligt hotell i klassisk stil inhyst i en vacker byggnad från förra sekelskiftet och en modernare tillbyggnad. Hotellet har en ombonad och trevlig restaurang i modern bistrostil. För den som vill skämma bort sig lite extra har hotellet en liten wellnessavdelning med olika bastu och i anknytning till hotellet finns en modern och trendig frisörsalong. Utmärkt centralt läge i hjärtat av Odessa nära operan och med promenadavstånd till den kända Potemkintrappan och hamnen. Komfortabla, mindre till medelstora och individuellt inredda rum i klassisk stil med trämöbler och ljus färgskala. Rummen finns i flera olika kategorier med varierande storlek, standard och stil där vissa är äldre och enklare medan andra är moderna och renoverade.

Hotellet: Restaurang med bar, lobby och wellnessavdelning (mot avgift) med jacuzzi, bastu, hamam, solarium, minigym och möjlighet till massagebehandlingar samt frisör- och nagelsalong.
Våningar: 4
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget i hjärtat av Odessa endast ca 5 minuters promenad till operan och flera museer. Ca 600 meter från Potemkintrappan vid Istanbulparken och hamnen.
Antal rum: 55
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder förekommer. Rum med snedtak förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Deribasovskaya Street 5, UA-65026 ODESSA
Telefon: +380-48-786 01 55

Sista minuten
5/8Bordershopfrån 795:-
5/8Göta Kanal & Östergötland Weekendfrån 3 995:-
8/8Dalarnafrån 3 995:-
8/8Jylland med Skagenfrån 5 695:-
14/8Inlandsbanan med Dalarna & Jämtlandfrån 7 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö