Skip to main content

Clarion Hotel The Edge, Tromsö

Nytt, modernt och väldesignat hotell vars innovativa arkitektur speglar sig i vattenytan precis utanför. Det eleganta hotellet öppnade i maj 2014 och är Tromsös största konferenshotell. Här finns en populär lounge med bar, som kallas Clarion Living Room, med stora panoramafönster som vetter ut mot vattnet där det på fredagar är afterwork med DJ. På hotellet finns även den trendiga restaurangen Kitchen & Table med avkopplande atmosfär där kändiskocken Marcus Samuelsson satt samman menyn som kombinerar arktiska råvaror med Manhattans smaker. Under helgerna är även den spektakulära skybaren på elfte våningen öppen och bjuder på fantastisk utsikt över staden och den mäktiga Ishavskatedralen på andra sidan sundet. Perfekt läge mitt i hjärtat av Tromsö med promenadavstånd till bland annat Polarmuseet. Moderna och fräscha rum i en avskalad skandinavisk stil med grå och vit färgskala som erbjuds i flera olika kategorier.

Hotellet: Restaurang, loungebar och skybar (öppen under helger förutsatt att den inte används till privata evenemang). Hotellet har även avtal med gymmet Kom I Form beläget i samma byggnad där träning är gratis men bastu och spa kostar extra.
Våningar: 11
Hiss: Ja
Läge: Utmärkt centralt läge direkt vid havet nära shopping och nöje, ca 10 minuters promenad till Polarmuseet.
Antal rum: 290
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön, minibar och strykjärn. Flertalet rum har även värdebox. Rummen är rökfria. Flertalet rum är mycket små och har grand-lit bädd.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: Kaigata 6, NO-9008 TROMSÖ
Telefon: +47-77 66 84 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö