Skip to main content

Clarion Hotel Admiral, Bergen

Trivsamt och uppskattat hotell med hög komfort och en modern, sober atmosfär som är inhyst i en vacker historisk sekelskiftesbyggnad från 1904 som 1987 gjordes om till hotell. Hotellet har en uppskattad restaurang med terrass som sträcker ut sig längs vattnet där du kan njuta av både mat och utsikt. Här finns också en ombonad och trevlig bar och en modern lobbylounge med sköna fåtöljer. Hotellet har ett utmärkt centralt läge i Bergens hamnkvarter med flera anrika lagerhus. Härifrån har du en fantastisk utsikt över hamninloppet och den berömda Bryggen på andra sidan vattnet. Bekvämt gångavstånd till shopping, restauranger och kulturliv. Komfortabla och modernt inredda rum i en stilren, skandinavisk design som finns i flera olika kategorier med varierande storlek, standard och faciliteter. 

Hotellet: Restaurang med bar och sommarterrass, som går under Clarionkedjans restaurangkoncept Kitchen & Table signerat mästerkocken Marcus Samuelsson. Lobbylounge och ismaskin. 
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Mycket centralt beläget i hamnkvarteren, bredvid Strandkaiterminalen varifrån färjorna till bland annat Stavanger går. Endast ca 5-10 minuters promenad till stadens hjärta eller Unescoskyddade Bryggen med sina charmiga hus, restauranger och uteserveringar. 
Antal rum: 210
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi (inloggningsuppgifter fås i receptionen), minibar, strykbräda och vattenkokare. Rummen är rökfria. Rum med snedtak förekommer. Rummen vetter vanligtvis mot gata och grannbyggnader men finns även vissa ut mot vattnet.
Övrigt: Hotellet är kontaktfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: C. Sundts gate 9, NO-5004 BERGEN
Telefon: +47-55 23 64 00

Sista minuten
29/10Alsace med Colmar, Hotel Primo Colmar Centrefrån 5 495:-
29/10Paris, Hotel Victoriafrån 6 595:-
29/10Alsace med Colmar, Paul & Pia Welcome Home Hotelfrån 6 595:-
29/10Wienfrån 6 795:-
29/10Londonfrån 7 495:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö