Skip to main content

Clarion Collection Hotel Etage, Västerås

Komfortabelt och välskött hotell på bästa läge mitt i hjärtat av Västerås med butiker, restauranger och sevärdheter runt hörnet. Mer centralt går knappast att komma! Hotellet är inhyst i ett av Västerås mest ikoniska funkishus, byggt på 1930-talet och namnet kommer av att hotellet är byggt i flera etage med en ovanlig glashiss som ligger utanpå fasaden. Entrélobbyn är belägen på översta våningen, så man åker hiss upp till receptionen och ner till rummen. Här finns en trevligt inredd matsal där det serveras frukost, lättare middagsbuffé samt eftermiddagskaffe. Komfortabelt inredda, mindre till medelstora rum i 80-talsstil.

Hotellet: Frukostmatsal, lobby och bastu.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Utmärkt läge mitt på shoppinggatan i centrala Västerås, ca 100 meter från Svartån och ett par minuters promenad till Rådhuset och Vasaparken. Ca 10 minuters promenad till hamnen med trevliga restauranger och Västeråsfjärden i Mälaren i ena riktningen och knappt 10 minuters promenad till Domkyrkan och Kyrkbacken med sina historiska byggnader och charmiga gränder i den andra. Stadsmiljö med uteliv och lokal trafik.
Antal rum: 93
Rummen: Dusch, wc, TV, telefon, Wi-Fi och hårfön. Grand-lit bäddar, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rummen är rökfria.
Övrigt: Hotellet är kontaktfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS
Adress: Stora Gatan 32, SE-722 12 VÄSTERÅS
Telefon: 021-15 12 20

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö