Skip to main content

Cinnamon Lodge Hotel, Habarana

Trivsamt och ombonat hotell med avkopplande atmosfär omgiven av en frodig grönska. Boende i lodgestil bestående av flera byggnader utspridda på området. Hotellet har eleganta och luftigt inredda allmänna utrymmen som i de flesta fall är öppna mot den omgivande naturen där du kan äta en god måltid med lokala ingredienser i någon av restaurangerna, ta en drink i baren eller slå dig ner på verandan. Ta ett svalkande dopp i den härliga utomhuspoolen, koppla av med en skönhetsbehandling i hotellets spa eller njut av en promenad eller cykeltur i omgivningarna. Lugnt och avskilt läge vid Habaranasjön omgiven av en stor tropisk trädgård med frukt- och grönsaksodlingar och mer än 2000 träd. Här kommer du nära naturen och på området finns många apor, fåglar, ödlor, ekorrar och till och med sköldpaddor. Komfortabla och trevligt inredda mellanstora till rymliga rum som är belägna i olika tvåvåningslängor i trädgården och finns i olika kategorier med varierande standard och faciliteter.

Hotellet: Bufférestaurang, a-la-carte-restaurang, lobbybar, lounge, veranda, utomhuspool med solstolar och parasoll, trädgård, liten spaavdelning som erbjuder massage- och skönhetsbehandlingar (mot avgift), trädgård och cyklar för uthyrning.
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Avskilt läge omgiven av skog och frodig grönska nära Habaranasjön, ca 1,5 från byn. I området finns flera hotellanläggningar bland annat systerhotellet Habarana Village by Cinnamon.
Antal rum: 137
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar och kaffe-/tebricka.
Övrigt: Ta gärna med myggmedel då närheten till sjön och skyddande vegetation gör att även mygg och andra insekter trivs.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: LK-50150 HABARANA
Telefon: +94-662-27 00 11

Sista minuten
15/8Wienfrån 6 395:-
15/8Tyrolenfrån 6 995:-
15/8Paris, Hotel Victoria - Jubileumsavgångfrån 7 595:-
15/8Paris, Hotel Ronceray Opéra - Jubileumsavgångfrån 8 595:-
15/8Paris, Hotel Villa Opéra Drouotfrån 9 195:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö