Skip to main content

Cinnamon Hotel Citadel, Kandy

Komfortabelt suterränghotell med avkopplande atmosfär som har en mix av modern stil och lokala influenser. Här finns en ljust inredd bufférestaurang med stora panoramafönster som vetter mot den omgivande naturen. Ta ett dopp i den härliga utomhuspoolen eller koppla av i en hängmatta på gräsmattan. Låt kvällen klinga ut över en drink från baren i den stora verandalika loungen medan du njuter av utsikten från den stora terrassen där man i skymningen kan se kolonier av fladdermöss som flyger över floden. Lugnt och naturskönt läge med utsikt över floden Mahaweli Ganga. Bekvämt inredda medelstora till stora rum som är belägna antingen i huvudbyggnaden, flyglarna eller i en närbelägen byggnad och som vetter antingen mot trädgården, omgivningen eller mot floden.

Hotellet: Bufférestaurang med balkong, a-la-carte-restaurang, barlounge där det då och då erbjuds musikunderhållning, terrass, utomhuspool med solstolar och trädgård.
Våningar: 5
Hiss: Nej
Läge: Vackert beläget på en kuperad sluttning direkt vid floden omgiven av skog och tropisk grönska. Ca 4 km nordväst om Kandy.
Antal rum: 119
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, minibar, värdebox, strykbräda, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Vissa rum har även liten terrass eller balkong.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 124 Srimath Kuda Ratwatte Mawatha, LK-2000 KANDY
Telefon: +94-81-223 43 65
 

Sista minuten
12/8Passionsspelen i Oberammergaufrån 14 995:-
13/8Berlin weekendfrån 3 795:-
13/8Hameln med Weserkryssningfrån 4 295:-
15/8Wienfrån 6 395:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö