Bohusgården Hotell, Uddevalla

Stort konferenshotell med bekväma faciliteter och vackert läge på en höjd vid den storslagna Byfjordens lugna vatten med den mäktiga Uddevallabron i fjärran. Nedanför hotellet finns ett trevligt rekreationsområde och en populär strandpromenad som bjuder in till trevliga spatserturer. Stor privatägd anläggning med anor tillbaka till 1939 som byggts om och till under årens lopp och består idag av flera intilliggande byggnader där det senaste tillskottet invigdes 2019. Här finns en stor bufférestaurang på fjärde våningen med utsikt över nejden. Unna dig njutning och avkoppling i hotellets wellnessavdelning som är uppdelad mellan ett poolområde med en större pool, bubbelpool, oljeörtbadkar, takbaljor utomhus och olika bastur samt spa med en grundare pool, ångbastu, finsk bastu, kneippbad, isdusch och en vinterträdgård med sittgrupper. Bekväma och individuellt inredda rum som finns i en mängd olika kategorier, allt från enkla budgetrum till moderna sviter, med mycket varierande storlek, standard, ålder, utseende och faciliteter.

Hotellet: Restaurang (tidvis med begränsat utbud eller öppettider), bar, lounge, lobby samt stor spa-avdelning (mot avgift) med olika pooler, vattenkällor, bastur, ljusterapi, relax och gym.
Våningar: Varierande, upp till 6
Hiss: Ja
Läge: Vackert beläget på en höjd ovanför Byfjorden i stadsdelen Bohusgården, ovanför genomfartsleden Göteborgsvägen med ett trevligt grönområde på andra sidan vägen som når ner till strandpromenaden och fjärden. Ca 2,5 km söder om centrala Uddevalla och ca 10 minuters promenad till gästhamnen och minigolfbana. Ca 500 meter till närmaste busshållplats.
Antal rum: 220
Rummen: Dusch/bad, wc, TV och Wi-Fi. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Vissa rum har inget fönster medan andra vetter ut mot parkering, husvägg, bebyggelse eller hamn.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS
Adress: Nordens väg 6, SE-451 43 UDDEVALLA
Telefon: 0522-264 20

Avgångar, priser och övrig information

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
26/5BussBohuslän WeekendMer än 84 395:-Boka
7/7BussBohuslän WeekendMer än 84 295:-Boka
21/7BussBohuslän WeekendMer än 84 295:-Boka
4/8BussBohuslän WeekendMer än 84 295:-Boka
1/9BussBohuslän WeekendMer än 84 095:-Boka