Skip to main content

Bohol Beach Club Hotel, Bohol

Strandnära och gemytligt semesterhotell bestående av flera stråtaksförsedda byggnader utspridda över området som är förenade med gräsmattor och vajande palmer. Hotellet byggdes 1984 men har nyligen renoverats. Här finns en rustikt inredd restaurang med högt i tak som är öppen ut mot trädgården. Här kan du koppla av under ett parasoll vid utomhuspoolen eller i en hängmatta på stranden. Hotellet erbjuder även olika vattensporter, såsom speedbåtar, snorkling, kayakpaddling, delfinsafari med mera runt omkring ön. Paradisiskt och underbart läge direkt intill den kritvita, finkorniga stranden med utsikt över det azurblåa havet. Bekväma, medelstora till rymliga rum som är belägna i olika 2-våningslängor med stråtak i trädgården som har en trevlig liten uteplats/balkong där man kan sitta och njuta av utsikten över trädgården, poolen eller stranden. Den perfekta platsen för att fly världen ett par dagar!

Hotellet: Restaurang, bar, lobby, minigym, terrass, trädgård, utomhuspool med solstolar, strand, möjlighet till massagebehandlingar (mot avgift), uthyrning av olika vattensporter (mot avgift) och utflyktsförmedling (mot avgift).
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Avskilt och lugnt beläget direkt intill den palmförsedda och långgrunda stranden omgivet av frodig skog på den populära turistön Panglaos södra kust. Ca 5 km från Panlao International Airport och ca 19 km från Tagbilaran city på fastlandet.
Antal rum: 88
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox, luftkonditionering och uteplats/balkong.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Barangay Bolod, PH-6340 BOLOD
Telefon: +63-38-502 92 21

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
8/2ArlandaFilippinerna från ArlandaMer än 830 980:-Boka
8/2KastrupFilippinerna från KastrupMer än 830 980:-Boka
8/2GardermoenFilippinerna från Gardermoen830 980:-Boka
8/3ArlandaFilippinerna från ArlandaMer än 830 980:-Boka
8/3KastrupFilippinerna från KastrupMer än 830 980:-Boka
8/3GardermoenFilippinerna från Gardermoen830 980:-Boka
Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö