Skip to main content

Best Western Hotel Majestic, Mexico City

Genuint och anrikt hotell inhyst i en imponerande K-märkt byggnad från förra sekelskiftet med många välbevarade detaljer och inredning i traditionell stil. Redan när du träder in på hotellet känner du historiens vingslag i den vackert dekorerade lobbyn med talaverakakel och snidade trädetaljer. På översta våningen finns en rustikt inredd restaurang med träbjälkar och familjär atmosfär som även har en fantastisk takterrass med utsikt över Gamla stan. Stadens bästa läge vid torget Plaza de la Constiticion och gågatan mitt emot Palacio Nacional med den mäktiga katedralen som granne. Mer centralt än så här går det inte att bo! Bekväma och funktionella rum i en enkel och spartansk stil med varierande storlek som vetter antingen ut mot gatan eller mot innergården.

Hotellet: Restaurang med bar och härlig takterrass samt lobby.
Våningar: 7
Hiss: Ja
Läge: Ypperligt läge mitt i stadens historiska hjärta vid torget Plaza de la Constitucion. Tunnelbanestationen Zócalo alldeles i närheten. Stadsmiljö med lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 79
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och värdebox. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rummen är lyhörda och det kan vara kallt om nätterna.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS
Adress: Av. Francisco I. Madero No. 73, Col. Centro, MX-06000 MEXICO CITY
Telefon: +52-55-55 26 81 00

Sista minuten
27/9Kroatien Runt med Dubrovnikfrån 15 995:-
3/10Italien Runt med Caprifrån 14 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö