Skip to main content

Best Western Hotel La Marina, Saint Raphaël

Trevligt och komfortabelt hotell med avkopplande semesterkaraktär. Här finns en klassiskt inredd frukostmatsal med uteservering och en modern lobbylounge med högt i tak, vars design för tankarna till ett kryssningsfartyg, där du kan slå dig ner i någon av de färgglada sofforna med en drink från baren. Hotellet har även en uppskattad utomhuspool som inbjuder till uppfriskande bad och lata dagar i en solstol under ett parasoll. Underbart läge direkt vid småbåtshamnen Santa Lucia i den kända orten Saint Raphael med utsikt över havet. Hotellet är byggt kring utomhuspoolen och rummen vetter antingen mot marinan, parkeringen eller poolen. Bekväma, mellanstora rum i en behaglig färgskala som finns i olika kategorier med varierande standard, faciliteter och utsikt.

Hotellet: Frukostmatsal, bar, lobbylounge med biljardbord och sommarterrass med solstolar och utomhuspool (öppen under säsong) samt en wellnessavdelning med bastu, minigym och möjlighet till massagebehandlingar (mot avgift).
Våningar: 2
Hiss: Ja
Läge: Härligt läge i marinan Santa Lucia med utsikt över småbåtshamnen och Medelhavet. I hotellets närhet finns ett antal trevliga restauranger och inom promenadavstånd finns flera stränder, bl a Beau Rivage ca 15 minuter från hotellet och Sandy Plage ca 20 minuter från hotellet. Ca 2 km från centrala Saint Raphaël som i sin tur är beläget mitt emellan Cannes och Saint-Tropez längs med den glassiga franska rivieran.
Antal rum: 97
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, kylskåp, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Övrigt: Hotellet är rökfritt och eko-certifierat.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 30 place de La Marina Port Santa Lucia, FR-83700 SAINT RAPHAËL
Telefon: +33-4-94 95 31 31

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
5/5ArlandaFranska & Italienska Rivieran från Arlanda39 440:-Boka
5/5KastrupFranska & Italienska Rivieran från Kastrup69 440:-Boka
5/5LandvetterFranska & Italienska Rivieran från Landvetter510 940:-Boka
26/5ArlandaFranska & Italienska Rivieran från Arlanda79 440:-Boka
26/5KastrupFranska & Italienska Rivieran från KastrupMer än 89 240:-Boka
23/6KastrupFranska & Italienska Rivieran från KastrupMer än 89 940:-Boka
23/6LandvetterFranska & Italienska Rivieran från LandvetterMer än 89 940:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö